Spotify’dan akıllı hoparlörler geliyor

se234

Müzik streaming servisi Spotify, farklı projeler üzerine de kafa yoruyor. Gelen yeni söylenti bilgilere göre İsveçli firma, bu ay itibarıyla müzik severlerin karşısına yeni bir ürünle çıkabilir.

Spotify, bundan birkaç ay önce yeni bir iş ilanı vermiş ve bu da firmanın akıllı bir hoparlör hazırladığına dair söylentilere sebebiyet vermişti. Firmanın ev kullanımına yönelik sesli arama ve benzer servisler üzerine de çalışmaları bulunurken yeni bir akıllı hoparlörle diğer akıllı hoparlör üreticilerine rakip olmayı düşünmesi sürpriz bir sonuç olmayacaktır.

Firma, şu aralar yabancı basın kuruluşlarına davetiye gönderimlerinde bulunuyor. Ne için mi? Muhtemelen o söylentilere konu olan ve henüz resmiyeti bulunmayan akıllı hoparlörü için. Davetiyedeki bilgilere göre firma, 24 Nisan’da New York’da özel bir etkinlik gerçekleştirecek ve yeni ürününün detaylarını paylaşacak. Yine bu etkinlik itibarıyla otomobillerde kullanılmak üzere hazırlanan başka bir akıllı hoparlörün de görücüye çıkarılması bekleniyor.

Spotify’ın bu hamlelerle birlikte hem kullanıcı sayısını hem de gelirlerini artırması muhtemel.

Spotify'dan akıllı hoparlörler geliyor

Steve Wozniak da Facebook hakkında önemli açıklamalar yaptı