Spotify yalnızca sesli kitap aboneliğini kullanıma sundu

Spotify yalnızca sesli kitap aboneliğini kullanıma sundu

Spotify sadece sesli kitap dinlemek isteyenlere yönelik olarak yeni bir program sundu. İşte tüm detaylar.

Spotify, sadece sesli kitap dinlemek isteyenlere yönelik programını sundu. Şirket bu sefer müzikle pek ilgisi olmayan bir plan sunuyor. Sesli Kitap Erişim Katmanı (şimdilik yalnızca ABD’de geçerlidir), 10 ABD doları karşılığında her ay 15 saatlik sesli kitap dinleme olanağı sunar. Spotify’ın 200.000’den fazla başlıktan oluşan kitaplığına erişebileceksiniz. Tabii ki Spotfy’nin ücretsiz katmanı aracılığıyla reklam destekli müzikleri de dinlemeye devam edebilirsiniz.

Spotify yalnızca sesli kitap aboneliğini kullanıma sundu

İlk bakışta Spotify’ın bu fiyata yalnızca sesli kitap içeren bir katman sunması tuhaf görünebilir. Aylık maliyeti 11 ABD doları olan Premium paket, diğer avantajların yanı sıra aynı 15 saatlik sesli kitap dinleme süresine sahip. Ancak sesli kitapların dinlenmesi genellikle yedi ila 11 saat arasında bir süre aldığı için eğer amacınız sadece sesli kitapsa mantıklı denebilir.

Bu nedenle platform, Audible’ı bir dereceye kadar geride bırakıyor. Audible isimli platform ayda 15 $ karşılığında sesli kitap kredisi sunuyor. Yani Spotify ile 5 dolar daha ucuza ayda yaklaşık iki kitap dinleyebilirsiniz.

Platform, Kasım ayında Premium abonelerine hiçbir ekstra ücret ödemeden 15 saatlik sesli kitap dinleme olanağı sunmaya başladığından bu yana, ücretsiz seviyede her gün sesli kitap materyali arayan ve bunlarla etkileşime girenlerin sayısında yüzde 45’lik bir artış olduğunu belirtti. Yeni plan bazılarını memnun edebilir.

DEATH AND OTHER DETAILS, TÜM BÖLÜMLERİYLE DISNEY+’TA