Spotify bu uygulamanın fişini çekti

Spotify, bu uygulamanın fişini çekti

Spotify Heardle hayranlarını hayal kırıklığına uğratan bir haber ile gündemde. İşte tüm detaylar.

Şirket, geçen yaz satın aldığı şarkı tahmin etme uygulamasını kapatıyor. Heardle web sayfasındaki bir mesajda “Heardle kullandığınız için teşekkürler, ancak ne yazık ki veda etmek zorundayız” yazıyor. “5 Mayıs’tan itibaren Heardle artık müsait olmayacak.” Spotify, uygulamala içerisinde popüler olan İstatistikler için ekran kaydı alınmasını öneriyor. İstatistikler artık 4 Mayıs’tan sonra kullanılamayacak.

Spotify beklenen özelliği duyurdu

Heardle, Wordle’ın büyük başarısının ardından geçen yılın başlarında ortaya çıktı. Üçüncü taraf verileri, Heardle’ın geçen Mart ayında 69 milyon aylık ziyaretçiye ulaştığını gösteriyor. Heardle’ın yapımcıları oyunu Temmuz ayında Spotify’a sattı. Bununla birlikte, TechCrunch’a göre, bu anlaşma duyurulmadan hemen önce, Heardle’ın aylık ziyaretçi sayısı 41 milyona düşmüştü ve bu, oyunun popülaritesinin zaten azalmaya başladığını gösteriyor.

Buna karşılık, Wordle’ın sahibi The New York Times, her hafta on milyonlarca insanın hala bu uygulamayı kullandığını söylüyor. Gerçek ne olursa olsun neticede uygulamaya artık son verildi. Sonuç ne olursa olsun şirket uygulamanın fişini çekmeye karar verdi, böylece artık platformda bu oyun mevcut olmayacak. Müzik dinleme uygulamaları arasında en popüler olan platform buna son vermeyi duyurduğunu duyurdu. Bu sebeple kullanıcılar yakında bu uygulamaya erişemeyecek hale gelecek. Platformda çoğu şey değişmeye devam edecek desek çok da yanlış olmaz.

Samsung Galaxy S23 Ultra’daki sorunlar için yeni güncelleme yolda