Spotify Canlı Etkinlik Akışı yeni bir özellik alıyor

Spotify Canlı Etkinlik Akışı yeni bir özellik alıyor

Spotify, eski Konser Merkezini genişletti ve bulunduğunuz yerdeki canlı etkinlikler için bilgi ve bilet bulmayı kolaylaştırmak için daha fazla özellik ekledi. İşte detaylar.

Şirketin işbirliği yaptığı diğer şirketler arasında Ticketmaster, AXS, DICE, Eventbrite ve See Tickets yer alıyor. COVİD-19 karantinalarının en yüksek olduğu zamanlarda Concert Hub, kullanıcıların evde veya stüdyo performanslarını, podcast kayıtlarını ve diğer çevrimiçi performansları bulmasına yardımcı oldu. Spotify bu süreçte aynı anda kullanıcı davranışlarını inceledi.

Spotify Canlı Etkinlik Akışı yeni bir özellik alıyor

Live Events Discovery Ürün Müdürü Sam Sheridan, şirketin son iki yılını müzik endüstrisini ve kullanıcılarını incelemekle geçirdiğini söyledi. Şirketin fark ettiği en önemli davranışlardan biri, hayranların platformdaki sanatçılarla etkileşime girmesi. Kullanıcılar ayrıca konser listelerini aramak veya yaklaşan tur tarihlerinden haberdar olabilmek için sanatçıları sosyal medyada takip etmeye devam ediyor. Sheridan, “Canlı Etkinlikler Akışının bu döngüyü kapatmaya yardımcı olmak için bir fırsat olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Uygulamanızda Canlı Etkinlikler Akışını görmüyorsanız, “canlı etkinlikler” aramasını yapmanız yeterli olacak. Bölgenizdeki tüm performansların bir listesini göreceksiniz ve bunlardan herhangi birine tıklamak sizi bilet bulabileceğiniz ve satın alabileceğiniz bir bağlantı içeren bir arayüze götürecek. Dinlediğiniz sanatçının yaklaşan bir tur tarihi varsa, Spotify o etkinliği siz dinlerken uygulama içinde size gösterecek. Şirket  ayrıca, dinleme alışkanlıklarınıza göre yaklaşan konserler hakkında sizi bilgilendirebilecek yeni bir mesajlaşma aracı geliştirdi.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro, Avrupa’da 799 Euro’ya piyasaya sürüldü