iQOO U5e 5G fiyatı ile çok iddialı

vivo iQOO 10

Akıllı telefon dünyasının bütçe dostu markalarından biri olan iQOO, 5G destekli yeni akıllı telefon modeli iQOO U5e’yi resmen satışa sundu.

iQOO U5e 5G fiyatı ile çok iddialı. Marka farklılaşması stratejisini en iyi şekilde uygulayan isimlerin başında gelen Oppo, fiyat performans markası olma özelliğini Realme’ye, bütçe dostu telefonlar geliştirme görevini ise Vivo ve iQOO’ya devretti dersek sanırım yanılmış olmayız. Her ne kadar saydığımız bu tüm markalar her segmentten akıllı telefon geliştirmeye devam etse de, özellikle müşteri algısı oluşturulması anlamında söylediğimiz tarzda bir stratejinin izlendiği tartışılmaz.

iQOO 10

İşte bu paylaşımda kendisine bütçe dostu marka imajı çizmek düşen iQOO, misyonunu son derece iyi bir şekilde yerine getiriyor. Çinli akıllı telefon üreticisi tarafından satışa sunulan en yeni model olan iQOO U5e, hem uygun fiyatıyla hem de markanın en ucuz 5G destekli telefonu unvanıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

iQOO 10

iQOO U5e 5G fiyatı ile çok iddialı

Karşımıza 6,51 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüğünde LCD ekranla çıkan telefonun ön yüzeyinde damla çentik tasarıma sahip 8MP’lik bir kamera bulunuyor. Arka yüzeyde 13MP + 2MP olarak dizilmiş ikili bir kamera kurgusu bulunan cihaz gücünü ise Dimensity 700 yonga setinden alıyor. 4GB RAM + 128GB dahili depolama alanı veya 6GB RAM + 128GB dahili depolama alanı seçenekleriyle satışa sunulan iQOO U5e modelinde ayrıca 5.000mAh büyüklüğünde batarya mevcut.

iQOO 10 3

Son olarak, 4GB RAM + 128GB dahili depolama alanına sahip modelin satış fiyatının 210 dolar olacağı açıklanırken, eğer 6GB RAM’e sahip modeli tercih ederseniz ödemeniz gereken tutarın bu defa 225 dolara çıkacağını da unutmayın.

Sony telefonları için 100 megapiksellik kameralar geliştiriyor