Apple 2019’un en iyi uygulama ve oyunlarını seçti!

en iyi uygulama

Apple, 2019’da App Store’a damgasını vuran en iyi uygulama ve oyunları seçti. Bakalım 2019 yılında hangi uygulamalar ve oyunlar öne çıkmış?

Apple, geçtiğimiz günlerde 2019 yılına damgasını vuran uygulamaları ve oyunları açıklayacağını duyurmuştu. Cupertinolu teknoloji devi bugün sözünde durdu ve 2019’un en iyilerini seçti.

2019’un en iyi uygulama ve oyunları!

Apple cephesinden yapılan açıklamaya göre en iyi iPhone uygulaması Halide’nin geliştiricinin yeni gözdesi olan Spectre Camera oldu. En iyi iPad uygulaması ise Moleskine’ın geliştirdiği Flow by Moleskine uygulaması oldu. Mac App Store’un en iyi uygulaması ise Affinity Publisher seçildi.

Apple önümüzdeki yıl dört faklı iPhone tanıtabilir!

En iyi Apple TV uygulaması ödülüne ise The Explorers layık görüldü. Gelelim herkesin merak ettiği oyun tarafında.

Yılın iPhone oyunu ödülü Sky: Children of the Light‘a gitti. Sanatsal yapısı ile dikkat çeken Sky: Children of the Light ücretsiz olarak sunuluyor. Oyunu beğenirseniz yeni bölümler için ücret ödemeniz gerektiğini belirtelim.

Yılın en iyi iPad oyunu Hyper Light Drifter seçildi. Mac App Store’un en iyi oyunu Gris ve Apple TV’nin en iyi oyunu ise Wonder Boy: The Dragon’s Trap olarak açıklandı.

en iyi uygulama

Apple’ın aylık 34,99 TL’den kullanıma sunduğu Apple Arcade’in ise en iyi oyunu Sayonara Wild Hearts oldu.

Apple ayrıca yıla damgasını vuran oyun ve uygulamaları da açıkladı. Bu oyun ve uygulamalara ise buradan ulaşabilirsiniz.

Peki, siz 2019 yılı içerisinde iPhone, iPad veya Mac cihazlarınıda en çok hangi oyunu oynadınız. Ödül almasını istediğiniz oyun ve uygulamalar hangileriydi? Gelin yorumlarda tartışalım.