SpatialLabs ile gözlüksüz 3D deneyimi

SpatialLabs

Acer’ın SpatialLabs TrueGame stereoskopik 3D teknolojisi, yeni 3D Ultra modu, güçlendirilmiş stereo 3D oluşturma desteği ve oyuncuları memnun edecek yeni oyun profilleri ile geliyor

Acer yaptığı açıklamayla, gözlüksüz 3D oyun uygulaması SpatialLabs TrueGame’de yeni 3D Ultra modunu da kapsayan büyük bir güncelleme yaptığını duyurdu. Güncelleme sonrası uygulama, gelişmiş stereo işleme yetenekleri, derinlemesine görüntüler ve gerçeğe yakın 3D geometrisi ile oyunculara en üst düzey 3D oyun deneyimini sunuyor. SpatialLabs TrueGame, keşfetmeyi ve sürükleyici bir oyun içinde kendilerini kaybetmeyi seven oyuncular için tasarlandı. Uygulama oyuncular, hazine ve zafer arayışlarına çıktıklarında yeni gerçeklikleri keşfetmeleri ve deneyimlemeleri için onlara bir araç olarak hizmet ediyor.

SpatialLabs

Yeni güncelleme aynı zamanda görsel ayrıntılar, efektler ve 3D derinlik yoğunluğu açısından oyuncuların tercihlerine uygun bir 3D stereo efekt konfigürasyonları koleksiyonu olan 3D Sense’i de kapsıyor. TrueGame ayrıca oyunun farklı oyunculara göre uyarlanmış bir şekilde sunulmasına da imkan sağlıyor. Uygulama, her ay eklenen yeni profillerle kullanıcıların 3D’nin keyfini tam olarak çıkarabilecekleri günümüzün AAA oyunları ve eskinin en başarılı klasikleri de dahil olmak üzere geniş bir oyun yelpazesini destekliyor.

SpatialLabs

SpatialLabs TrueGame 3D Ultra ile Üstün 3D Oyun Deneyimi

SpatialLabs TrueGame’in 3D Ultra modu, oyun dünyasına yeni bir stereoskopik 3D performans deneyimi sunarak oyuncuların 3 boyutlu eğlence dünyasının derinliklerine dalmalarını sağlıyor. Yeni 3D Ultra modu göz kamaştırıcı 3 boyutlu sahneleri, nesneleri ve karakterleri hayata geçirmek için SpatialLabs göz izleme çözümü, stereoskopik 3D ekran ve gerçek zamanlı sahne oluşturma teknolojilerinin birleşimini kullanıyor.

SpatialLabs

Acer’ın patentli Tek Tıkla Oyun Oynatma işlevi, TrueGame’in önceden yapılandırılmış 3D profilleri ile yüklü oyunları otomatik olarak başlatmasına izin verdiğinden, kullanıcılar tek bir düğmeyi tıklatarak anında stereoskopik 3D oyun oynamanın keyfini çıkarmaya başlayabiliyorlar. Geliştiricilerin oyunlardaki gölgelendiriciler ve 3D geometri hakkında sunduğu bilgiler dahilinde 3D Ultra moduna ikinci bir sanal kamera eklenen Truegame, rakip platformlardan farklı olarak sarmalayan bir 3D deneyimi sunuyor.

iPhone 15 Pro modelleri hakkında heyecanlandıran iddialar