Windows 10 Creators Update Neler Getiriyor?

windows 10 creators update neler getiriyor

#İŞBİRLİĞİ

11 Nisan’dan itibaren tüm dünyada kullanıcılara sunulmaya başlayacak olan büyük güncelleme Windows 10 Creators Update neler getiriyor, hangi özellikler ve yenilikler geliyor?

Microsoft’un Windows 10 için bu yıl getireceği iki büyük güncellemeden ilki olan Creators Update, 11 Nisan tarihinde tüm kullanıcılara gönderilmeye başlanacak. Windows 10 Creators Update neler getiriyor birçok kullanıcı da bunu merak ediyor.

Bu büyük güncelleme adından da anlaşılabileceği gibi yaratıcı işlerle uğraşanlara yönelik bazı yenilikler barındırıyor. Windows 10 Creators Update neler getiriyor diye sorulduğunda ilk olarak, oyun yayıncıları, 3D, artırılmış ve sanal gerçeklik alanında içerik oluşturanlar ve bu tip içerikleri izleyenlere yönelik yenilikler geleceğini söyleyebiliriz. Windows 10 işletim sistemine bu alanda yeni uygulamalar ve yetenekler katıyor. Bunların yanı sıra kullanımı kolaylaştıracak çeşitli özellikler de ekleniyor.

Yarından (11 Nisan) itibaren dünyanın dört bir yanındaki tüm Windows 10 kullanıcılarına gönderilmeye başlanacak olan Creators Update’deki başlıca yenilikler neler birlikte bir göz atalım. Bakalım Windows 10 Creators Update neler getiriyor?