Soundcore K20i : Teknoloji ve Konfor Bir Arada

Soundcore K20i

Silikonsuz ilk TWS kulaklığı Anker Soundcore K20i ile üstün ses kalitesi, uzun pil ömrü ve rahatlığı bir arada kullanıcılarıyla buluşuyor.  

Akıllı yaşam teknolojilerine getirdiği öncü yaklaşımlarla kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Anker, Soundcore kategorisinde yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Silikonsuz tasarımıyla dikkat çeken yeni ürün Anker Soundcore K20i, hem teknoloji tutkunlarını hem de şıklığından ödün vermek istemeyenleri mutlu etmeyi başarıyor.

Soundcore K20i

Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle sunulan kulaklık, bütçe dostu fiyatı ve kaliteli performansıyla piyasaya sunuluyor. Anker, bu yeni kulaklığıyla günlük yaşamda konfor, müzik keyfi ve fonksiyonelliği bir arada sunmayı hedefliyor.

Soundcore K20i

Ergonomik tasarım ve üstün ses kalitesi

Anker’in silikonsuz ilk TWS kulaklığı Anker Soundcore K20i, rahat ve konforlu bir kullanım sunuyor. Hafif ve ergonomik yapısıyla kulağa mükemmel bir şekilde oturan bu kulaklık, uzun süreli kullanımlarda bile rahatsızlık vermiyor. Tek bir şarjla 6 saat, şarj kutusuyla birlikte toplamda 36 saate kadar çalma süresi sunan Anker Soundcore K20i, hızlı şarj özelliği ile sadece 10 dakikada 2 saatlik ek kullanım süresi sağlıyor.

Soundcore K20i

13 mm kompozit sürücüler ve Soundcore uygulaması ile sunulan 22 farklı EQ ayarı sayesinde müziğin her detayının en iyi şekilde duyulmasını sağlıyor. Aktif Bas Modu ise müziğin ritmini daha derinden hissetmek isteyenler için ideal bir seçenek sunuyor.

2 mikrofonlu yapay zeka destekli gürültü azaltma teknolojisiyle kristal netliğinde aramalar yapılmasına olanak tanıyan kulaklık, IPX5 suya dayanıklılık sertifikası sayesinde de ter ve su sıçramalarına karşı dayanıklılık göstererek günlük kullanımda veya spor yaparken bile güvenle kullanılabiliyor.

Vivo, yeni Vivo V50 serisini tanıtmaya hazırlanıyor