Sony Yenilikçi Teknolojiler İçin Çalışmalara Başladı

Sony Yenilikçi Teknolojiler İçin Çalışmalara Başladı

Yenilikçi teknolojiler konusunda son yıllarda rakiplerinin gerisinde kalan Sony, bu durumu değiştirmek için Shinji Odajima önderliğinde yeni bir ekip kurdu.

Bir zamanlar teknoloji dünyasına sunduğu yenilikçi teknolojilerle tanınan Japon teknoloji devi Sony son yıllarda bu özelliğini kaybedip, diğer firmalar gibi kullanıcı teknolojilerine odaklanmış olsa da bu durum çok yakında değişecek gibi görünüyor. Japon gazetesi Nikkei tarafından yayınlanan yeni bir habere göre, teknoloji dünyasında bomba etkisi yaratacak yeni bir ürün bulmak için kolları sıvayan Sony, yenilikçi teknolojiler üretmesi için yeni bir departman kurdu.

Sony_DG

Shinji Odajima liderliğinde kurulan bu yeni departmanın Sony çalışanlarından da yoğun ilgi gördüğü ve 800’den fazla firma çalışanının yenilikçi fikirleriyle birlikte departmana katılmak için başvuruda bulunduğu söyleniyor. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Shinji Odajima, firma içinde birçok çalışanın yeni bir mücadeleye atılmaya hazır olduğunu ve firmanın yeniliğe önem verdiğini belirtti. Odajima önderliğindeki bu özel ekibin üzerinde çalışacağı projelerden birinin de, PlayStation 4’ü takip edecek yeni oyun konsolu olması bekleniyor.

Destiny’nin Yapım Aşaması Sona Erdi