Samsung Akıllı Saatleri 1000 Uygulamaya Ulaştı

Samsung Akıllı Saatleri 1000 Uygulamaya Ulaştı

Akıllı saat alanındaki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Samsung, Gear akıllı saat serisinin 1000’den fazla uygulamaya kavuştuğunu açıkladı.

Son dönemin hızla yükselen teknoloji alanlarının başında gelen giyilebilir cihazlara yönelen ilk firmalar arasında yer alan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bu alandaki ilk ürünü olan akıllı saati Galaxy Gear‘ı geçtiğimiz yıl bu zamanlarda düzenlenen IFA 2013 kapsamında piyasaya sürmüştü. O günden bu yana akıllı saat alanında oldukça aktif olan ve birçok yeni ürünü kullanıcılarına sunan Samsung, bir yandan da mevcut kullanıcılarını memnun etmek için çalışmalarını sürdürdü.

Gear_uygulamaları

Galaxy Gear ilk piyasaya sürüldüğü zaman kullanıcılardan en sık gelen sorunların başında gelen uygulama eksikliğini gidermek için elinden geleni yapan Güney Koreli teknoloji devi, bu konuda önemli bir ilerleme kaydetmiş gibi görünüyor. Konu hakkında resmi bir açıklama yayınlayan firma, Gear akıllı saat serisinin 1000’den fazla uygulamaya kavuştuğunu duyurdu. Önümüzdeki ay Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2014 kapsamında yeni akıllı saatlerini görücüye çıkarması beklenen Samsung‘un akıllı saat kullanıcılarına sunduğu uygulamaların sayısını hızla arttırması bekleniyor.

Sony Yenilikçi Teknolojiler İçin Çalışmalara Başladı