Sony Xperia XZ2 Performans Testinde Görüldü

sony xperia

Bildiğiniz gibi şubat ayında düzenlenecek MWC 2018’de birçok şirket yeni telefonlarını görücüye çıkaracak. MWC’yi bekleyen bu şirketlerden biri de Sony. Sony’nin son amiral gemisi Xperia XZ1’in halefini bu etkinlikte tanıtması bekleniyor. Şimdilik Sony Xperia XZ2 adıyla anılan bu yeni amiral gemisi, bugün performans testinde görüldü.

Sony Xperia XZ2 performansıyla etkilemeyi başardı

Geekbench performans testinde görülen Xperia XZ2, çerçevesiz ekranla geliyor. Bu da Sony’nin bu yıl oldukça popüler olan çerçevesiz ekranlara yeni amiral gemisi ile geçiş yapacağını gösteriyor. Geekbench’te yer alan bilgiler telefonun teknik özellikleri hakkında yeni detayların da ortaya çıkmasını sağladı.

Sony’nin yeni amiral gemisi Qualcomm’un son model yonga seti Snapdragon 845 ile çalışacak ve 4 GB RAM’e sahip olacak. Xperia XZ2 tek çekirdek testinden 2393 puan alırken, çoklu çekirdek testinden 8300 puan aldı. Sony’nin yeni amiral gemisi böylece Samsung Galaxy S9+ ile neredeyse aynı seviyede bir performans sergiledi.

Telefonun diğer teknik özellikleri şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak daha önce gelen söylentilere göre Xperia XZ2’nin teknik özellikleri arasında 64 GB depolama alanı, 12 + 12 megapiksel çift arka kamera ve 15 megapiksel selfie kamerası yer alacak.

Samsung Galaxy J7 Nxt’in Gelişmiş Versiyonu Geliyor