Sony, seçilen bazı Playstation oyunlarının fişini çekiyor

Sony PS Vitadan Vazgecmedi

Sony, seçilen bazı Playstation oyunlarının fişini çekiyor. Artık listedeki oyunları çevrimiçi olarak oynamak için az bir süreniz var.

Söz konusu Playstation olunca Sony, genelde olumlu haberler ile gündeme geliyor. Ancak bu sefer durum biraz farklı. Zira Sony, seçilen bazı Playstation oyunlarının fişini çekiyor. Serverleri kapatılan oyunlar Playstation 3, Playstation 4 ve PS Vita platformlarında yer alıyor.

Sony’nin serverlerini kapadığı oyunların çevrimiçi özelliklerine ulaşım sonlanacak. Oyuncular doğal olarak oyunların çevrimiçi modlarını da oynayamayacak. Ancak aşağıda sıralayacağımız oyunlara baktığınızda çok şey kaybetmediğinizi görebilirsiniz.

1 Temmuz‘dan itibaren Playstation 3 platformu için High Velocity Bowling, Medieval Moves: Deadmund’s Quest, Sports Champions ve Sports Champions 2 oyunlarının serverleri kapatılacak.

Ayrıca Playstation 4 tarafında Kill Strain, PS Vita kısmında ise Modnation Racers: Road Trip oyunları aynı kaderi paylaşacak. Kill Strain, PS4 için PSN’de yayınlamıştı. Yapım ücretsiz olarak oynanabiliyor ve hâlâ indirip oynama şansınız var.

Bu oyunlar belirlenen tarihlerden sonra çevrimiçi özelliklerini kaybedecek. Bu oyunları oynayan varsa bir tavsiyemiz var: Eğer kupa biriktiriyorsanız, bu oyunların çevrimiçi modlarda kazanılan kupalarını geç olmadan kazanmaya çalışın.

Youtube’den mobil canlı yayın koşulu için düzenleme geldi