Playstation TV’nin Çıkış Tarihi Belli Oldu

2

Sony, Playstation TV’lerin fiyatını ve ne zaman piysaya sürüleceğini açıkladı.

Sony oyun konsollarının yanı sıra satışa sunacağı Playstation TV ürününün çıkış tarihini ve fiyatını duyurdu. Sony’nin yeni ürünü Playstation TV’nin en dikkat çekici özelliği ise boyutu. Cihaz sahip olduğu 6×10 cm’lik boyutu ile adete cebe sığabiliyor. Boyutları kadar yapabildikleri ile de ön plana çıkan cihaz PS Vita ve PS1 oyunlarını Televizyonunuzda oynamanıza imkan sağlıyor.

 

1411399294-playstation-tv_erfh (1)

 

Playstation TV yapabildikleri ile adeta taşınabilir bir konsol olarak karşımıza çıkıyor. PS Vita ve PS1 oyunlarını Televizyonda oynama imkanı sağlayan cihaz PS Now desteği sayesinde PS3 oyunlarının da oynanmasına imkan sağlıyor. Bunun yanı sıra Playstation TV sayesinde bazı dizilerinde izlenebileceği gelen haberler arasında yer alıyor. Öte yandan cihaz ile başka bir yerde çalışan PS4’ünüze bağlanmanız mümkün.

Sony Playstation TV’nin fiyatını ise 99 dolar olarak açıklıyor. Ancak eğer isterseniz içerisinde bir adet DualShock 3 kol,The LEGO Movie oyunu ve 8 GB hafıza kartı bulunan paketi 140 dolara satın alabilirsiniz. PS TV’nin Amerika’da 14 Ekim, Avrupada 14 Kasım tarihlerinde satışa sunulacağı bildiriliyor.

Microsoft Nokia’yı Öldürüyor!