Sony 2017’de Çıkacak Oyunlarının Tanıtım Videosunu Yayınladı

bloghome ps hires 1

Japon teknoloji devi Sony, 2017 yılında Playstation platformuna çıkaracağı oyunların tanıtım videosunu yayınladı. Sony Interactive Entertainment Playstation 4 oyun konsoluna çıkaracağı oyunlar hakkında yayınladığı videoya haberimizden ulaşabilirsiniz.

2 Dakikalık tanıtım videosunda pek çok farklı oyuna ait detaylar bulunmakta.Videoda  Horizon: Zero Dawn, Detroit: Become Human, Gravity Rush 2, Gran Turismo Sport, NieR: Automata, Uncharted: The Lost Legacy, Dreams, NiOh, Persona 5, Knack 2 oyunları bulunuyor

Ocak 2017 PlayStation Plus Oyunları Açıklandı

2017 yılına sayılı günler kala Sony, yılın ilk ücretsiz oyunlarını açıkladı. Day of the Tentacle Remastered ve This War of Mine: The Little Ones gibi oyunları ücretsiz olarak verecek firma PS4’e verdiği önemi burada da göstermiş oluyor.

Her zaman olduğu gibi PlayStation 4 konsoluna 4 oyun verecek olan firma bu kez PS Vita içinde aynı şeyi yapacak. Geçtiğimiz aylara kıyasla daha iyi denilebilecek oyunlar sunacak olan Sony, her ne kadar birçok kullanıcı barındırsa da, şikayetlerden kaçamıyor. Aşağıdan tam detaylı listeyi inceleyebilirsiniz.

PS4

Day of the Tentacle Remastered
The Swindle
This War of Mine: The Little Ones
Titan Souls

PS3

Blazerush
The Swindle

PS Vita

Azkend 2
Day of the Tentacle Remastered
The Swindle
Titan Souls

Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Siber suçlular DDoS’u paravan olarak kullanıyor