Sony PlayStation sayfaları birer birer kapanacak!

Sony PlayStation sayfaları

Sony, PlayStation sayfaları ile ilgili çok önemli bir duyuru yapıldı. Birçok oyuncu, Sony tarafından alınan bu karar karşısında önemli ölçüde etkilenecek. İşte şirketin aldığı önemli karar ile ilgili haberimizin detayları.

Sony PlayStation platformu, konsol hakkındaki tüm soru ve görüşlerin topluluk sayfalarında paylaşılmasına izin veriyordu. Kuruluş tarafından belirlenen temsilciler, x PlayStation forumlarında sürpriz bir şekilde paylaştıkları mesajla tüm topluluk sayfalarının durduracağını ilan ettiler.

Sony PlayStation sayfaları neden kapatılıyor?

Oyuncular, PlayStation forumlarını uzun bir süredir oyunlarla ilgili görüş ve değerlendirmeleri paylaşmak, cihazlarda yaşadıkları sorunları değerlendirmek için tercih ediyordu. Ancak artık böyle bir tercihte bulunamayacaklar.

Sony PlayStation sayfaları yeni

Oyuncu topluluğu, 27 Şubat 2020’den itibaren PlayStation forumlarına erişim sağlayamayacak. Şirket, destek almak veya toplulukla etkileşimde bulunmak isteyen herkesi şirketin diğer iletişim kanallarını kullanmaya yönlendiriyor. Böylece forumlar ve destek sayfaları tamamen kapatılmış olacak. Sony şirketinin bununla neyi amaçladığı henüz kesin olarak bilinmiyor.

Yapılan duyuruda, “27 Şubat tarihinden itibaren PlayStation.com üzerinde bulunan topluluk sayfaları ve yardım forumları hizmet vermeyecektir. PlayStation üzerine haberleri almak ve topluluğa katılmak için PlayStation’ın Facebook, Twitter, Instagram ve YouTube sayfalarını takip edebilirsiniz. Ürünlerle alakalı yardım almak için playstation.com/tr-tr/help/ adresinden veya 0212 391 0401 numaralı PlayStation destek hattından yardım alabilirsiniz.” sözlerine yer verildi. Sizce PlayStation ile ilgili alınan bu karar kullanıcıları memnun edecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Nintendo Switch oyunlarında Blockbuster indirimi başladı