Samsung Geliştirici Konferansı tarihi belli oldu

samsung

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden biri olan Samsung, Kasım ayında gerçekleşecek olan Samsung Geliştirici Konferansı tarihini nihayet netleştirdi. İşte konu hakkındaki detaylar.

Teknoloji dünyasında muazzam bir rekabetin olduğunu söylemek pek de yanlış olmayacaktır. Bu rekabetin akıllı telefonlarından, televizyonlara, giyilebilir cihazlardan, VR teknolojilerine kadar geniş bir alanı kapsadığını söyleyebiliriz.

Genel olarak geliştiriciler, sektörel rekabeti takip edebilmek adına geliştirici konferansları için önemli yatırımlar yapıyor. Nitekim Samsung da bu şirketlerden birisi. Güney Koreli teknoloji devinin bu yıl gerçekleştireceği Samsung Geliştirici Konferansı için yeni bir açıklama yapıldı.

Samsung Geliştirici Konferansı Kasım ayında gerçekleşecek

Samsung tarafından yapılan açıklamada bu yıl düzenlenecek olan geliştirici konferansının 7 – 8 Kasım tarihlerinde San Francisco, Kaliforniya’da gerçekleşeceği belirtildi. Etkinlik için davetiyeleri göndermeye başlayan Samsung, konferansta IoT, Cloud, giyilebilir cihazlar, mobil teknolojiler, kurumsal ve sağlık teknolojileri, mobil uygulamalar ve VR teknolojileri üzerine sunumların gerçekleştirileceğini açıkladı.

Güney Koreli teknoloji devi, Samsung Geliştirici Konferansı ile ilgili diğer bilgileri ise önümüzdeki günlerde açıklayacak.

samsung geliştirici konferansı

Şunu da dip not olarak belirtmemiz gerekiyor. Samsung genel olarak geliştirici konferansında herhangi bir ürün tanıtmıyor. Yani Kasım ayında gerçekleşecek olan Samsung konferansında Güney Koreli teknoloji şirketinden yeni bir ürün beklentisine girmemenizi tavsiye ederiz.

Bu arada Samsung’un önümüzdeki Ağustos ayında Galaxy Note 9 modeli için özel bir etkinlik düzenleyeceğini de hatırlatalım. 9 Ağustos’ta gerçekleşecek olan etkinlinde Note 9 modeli resmiyet kazanacak.

Galaxy S10 işlemcisi ve grafik birimi belli oldu