God of War çıkış tarihi sızdı

Yeni God of War oyunu 2

Savaş tanrısı Kratos, yeni oyunu ile Playstation’larımıza konuk olacak. Henüz ne zaman çıkacağı belli olmayan oyun için sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bu sefer de God of War çıkış tarihi sızdı. Bakalım bu sızıntı gerçek mi?

Bundan bir süre önce Sony, yeni God of War oyunun yolda olduğunu duyurmuştu. Yeni oyunun geliştirici ise Santa Monica olarak duyurulmuştu. Oyunla ilgili çeşitli bilgiler gelse de çıkış tarihi resmi olarak duyurulmamıştı. Sony’nin Haziran ayında düzenlenecek olan E3 2017′de oyunla ilgili detayları paylaşması bekleniyor. Burada muhtemelen çıkış tarihi de paylaşılacaktır. Ancak Portekizli bir perakendecinin listelemesiyle God of War çıkış tarihi sızdı.

Portekizli perakendeci GamingReplay, yeni God of War oyununu sitesinde listeledi. Sitenin verdiği tarihe bakılırsa yeni God of War çıkış tarihi 14 Eylül 2017 olarak görülüyor. Ancak sitenin bu bilgiye nereden ulaştığı ve bu çıkış tarihinin doğruluğu kesin değil. Zira Sony tarafından bir açıklama yapılmadığını biliyoruz.

Öte yandan Playstation 4 platformuna özel olarak yayınlanacak olan God of War için bir sızıntı da geçtiğimiz aylarda gelmişti. Kratos’u seslendirecek olan ünlü seslendirme sanatçısı Christopher Judge, Twitter profiline Kratos – God of War (2017) ibaresini eklemişti. Şu ana kadar çıkan tüm bulgular, oyunun en azından bu yıl içerisinde çıkacağı yönünde. Ancak hatırlatmakta fayda var; Sony, yeni God of War için herhangi bir çıkış tarihi paylaşmadı.