Sonos Ray ses cihazı için yeni görüntüler geldi

s66

Sonos Ray ses çubuğu, Sonos’un yakında çıkacak olan ses çubuğudur. Soundbar’ın boyutu hakkında daha önce çok az şey biliniyordu. Bununla birlikte, son zamanlardaki bir etkinlik telaşı, cihazın birkaç fotoğrafını sağladı. 

Sonos Ray’in birkaç pazarlama fotoğrafı ortaya çıktı. Snoopy Tech’in cihazın pazarlama fotoğrafları, tasarımı ve boyutu hakkında bir fikir veriyor. Sonos Ray, siyah ve beyaz renk çeşitlerinde sergilendi. 

Soundbar’ın ön ızgarasına açılmış çok sayıda delikli deliğe sahiptir. Aygıtın arkasında güç, optik ve Ethernet bağlantı noktaları bulunur. Daha önce bazı çevrelerce tahmin edildiği gibi, bir HDMI eARC bağlantısından yoksundur. Ayrıca Ray’in arkasında yatay ve dikey projeksiyonlar için montaj delikleri vardır.

Sonos Ray

Yaklaşan ses çubuğu, bağımsız olarak kullanıldığında temel olarak Dolby Digital sesi destekler. Sonos Ray ses çubukları, diğer uyumlu ses çubuklarıyla birlikte arka surround ses sağlamak için de kullanılabilir. 

Bu yapılandırma altında Ray, Dolby Atmos surround ses çıkışı verebilir. Ray’in fiyatının 249 dolar olduğu söyleniyor ve Haziran 2022 çıkış tarihi de tahmin ediliyor. Sonos’un lansmanına yaklaştıkça Ray soundbar’ın daha ince optiklerini sağlamasını bekliyoruz. Şu anda küresel kullanılabilirlik ayrıntıları ise eksik. Bakalım resmi açıklama ne zaman yapılacak.

S Pen ve 15W şarjlı Galaxy Tab S6 Lite Yeni Varyantı görüldü