Solo Aquaman Filminin Gösterim Tarihi Belirlendi!

dawn of the justice league shows us our first look at jason momoa as aquaman jason momoa 800037

Justice League’in kurucu üyeleri arasında yer alan Aquaman’in solo filminin beyaz perde ile buluşacağı tarih açıklandı. 

Öncelikle Game of Thrones’da oynadığı Khal Drago filmiyle tanıdığımız ve Conan the Barbarian, Bullet to the Head gibi filmlerle boy gösteren Jason Momoa, Justice League serisinde Aquaman olarak karşımıza çıkacak. Elbette DC Comics-Warner Bros ortaklığı, karakter için solo bir filmde düşünüyor. Saw serisinin yönetmeni  James Wan tarafından yönetilecek film 5 Ekim 2018 tarihinde gösterime girecek.

aquaman

Aquaman, birkaç saniye de olsa Batman v Superman: Dawn of Justice filminde yüzünü göstermişti. Justice League trailer’larında ise çarpıcı ve iki dünyayı birleştireceği bir role sahip olacağı belli oluyor.

Filmin En Büyük Kozu, Fast and Furios ve The Saw’un Usta Yönetmeni James Wan!

Jason Momoa’ya filmde, Amber Heard (The Danish Girl) ve Willem Dafoe (Spider-Man) eşlik edecek. Amber Heard, Aquaman’in sevgilisi ve akıl hocası Mera rolünü üstlenecek.

Filmin bizce çok en çok umut vadeden kısmı James Wan… Daha önceki satırlarımızda da belirttiğimiz üzere James Wan, Saw serisinin bir numaralı ismi olsa da; Fast and Furious serisindeki katkıları ile de aksiyon türünde rüştünü ispatladı.

Last of Us 2’den Garip Haber!