Batman V Superman İçin Son 40 Gün!

BATMAN V SUPERMAN PRELIM SALES DECK 121015 page 001 600x3941

2016’nın açık ara en çok beklenen filmi Batman V Superman: Dawn of Justice’in gösterime girmesine sadece 40 gün kaldı.

DC Comics, dünyadaki en büyük rakibi Marvel Comics’in ayak izlerini takip ediyor. Marvel Comics’in süper kahraman ekibi Avengers ile yakaladığı başarının bir benzerini elde etmek, hatta bu başarıyı geride bırakmak için silahlanan DC Comics, Justice League (Adalet Birliği) filminin başlangıç yapımı, Batman V Superman: Dawn of Justice filmini, 25 Mart 2016’da tüm dünyada gösterime sunacak. Türk Hava Yolları’nın da sponsoru olup, çeşitli reklamlar yayınlamasıyla filmin, ülkemizde de çok ciddi gişe hasılatı elde etmesi bekleniyor.

Yapım bütçesi 200 milyon dolar olan film; 300, Watchman, Man of Steel, Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole ve Dawn of Dead’in kilit ismi Zack Snyder tarafından yönetilecek. Filmin yıldızları arasında,  Ben Affleck, Henry Cavill,Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter ve Gal Gadot gibi popüler isimler yer alacak.

Batman V Superman

Batman V Superman’de, çizgi-roman dünyasında “Superman’i öldüren varlık” olarak bilinen Doomsday boy gösterecek. Buna ek olarak  Wonder Woman, Aquaman, The Flash ve Cyborg da kanlı canlı olarak yer alacak.

Dünyanın en popüler iki çizgi-roman karakterini karşı karşıya getiren film n 2D,3D ve IMAX 3D formatlarında, gösterime sunulacak. DC Comics’in, Marvel’i sürklase etme planlarının işe yarayıp yaramayacağını ise birkaç hafta içinde öğreneceğiz.