Batman Filmini Ben Affleck Yönetecek!

batman v superman movie image

Superman v Batman: Dawn of Justice her ne kadar eleştirmenler tarafından hedef noktası haline getirilse de, gerek eleştirmenlerin gerekse izleyicilerin birleştiği bir nokta mevcut: Ben Affleck, harika bir Batman oldu. Şimdi de Ben Affleck, Argo’daki Oscarlı deneyimini Batman’e taşımaya hazırlanıyor.

Ben Affleck’in oyunculuğu konusunda gri yok. Ya onu çok sevenler ya da ondan nefret edenler var. Lakin nefret edenlerin sayısı akıl almaz derecede azaldı. Gone Girl, Argo, The Town ve en son olarak B. V Superman Dawn of Justice’de, Affleck, rüştünü fazlasıyla ispatladı. Daha da önemlisi, efsanevi çizgi roman karakterinin en iyi Batman’i (Christian Bale’in hakkını yemiyoruz ama yeni filmde, pelerinli şövalye, çizgi romana en yakın uyarlamasına kavuştu) olarak nitelendiriliyor.

batman

Yapımcılık ve yönetmenlik kariyeri ise çok daha aydınlık. Ben Affleck yapımcı ve yönetmen olarak Good Will Hunting ile Argo ile iki Oscar kazandı.

Warner Bros yöneticisi Kevin Tsujihara, Ben Affleck’in yeni Batman filmini bizzat yöneteceğini ve baş rolünü üstleneceğini doğruladı. Söz konusu haber Affleck tarafından da teyit edildi.

DC Evreni, yeni 2 Justice League filminin yanı sıra  Wonder Woman,Aquaman, Cyborg ve The Flash’ın tekli filmleriyle taçlandırılacak. Bu sıkışık takvimde, Pelerinli İntikamcı filminin 2018 veya 2019’da gösterime girmesi bekleniyor. Lakin bu tarihin, 2020 yılına çekilmesi de gündemde. Her şekilde tek gerçek, Affleck’in; Kara Şövalye’nin sinema uyarlamasına tam hakim olacağı.