Justice League Funko Pop figürleri duyuruldu

Justice League Funko Pop figürleri

Koleksiyonerlere müjde! Justice League Funko Pop figürleri duyuruldu. Bakalım Funko, hangi karakterlerin figürlerini yapmış?

Son zamanlarda çıkan / yayınlanan nerediyse her popüler kültür öğesi gibi Justice League de Funko Pop figürlerine kavuştu. Firmadan yapılan bildiri ile Justice League Funko Pop figürleri duyuruldu. Film için 6 figür, koleksiyonerlerin beğenisine sunuldu.

Justice League Funko Pop figürleri koleksiyonu, sinema filminin baş karakterlerinden oluşuyor. Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash, Aquaman ve Cyborg karakterleri koleksiyonerlerin raflarına katılmak için bekleyecek. Dün sizinle paylaştığımız Destiny Funko Pop figürleri haberimizi hatırlayacak olursanız, Destiny figürleri daha geniş bir kadro ile duyurulmuştu. Bazı figürler ise bazı mağazalara özel olarak satışa sunulmuştu. Ancak Justice League için böyle bir sınırlama belirtilmedi. Zira JL kadrosundaki tüm karakterler, dünya çapında büyük bir kitle tarafından tanındığı için her pazara sürülecektir. Figürlerin çıkış tarihi ve fiyatları da paylaşılmadı ancak bu figürlerin de diğer Funko Pop figürleri ile aynı ücrette olması bekleniyor.

Justice League filmi ise 17 Kasım‘da gösterime girecek. Zack Synder‘in yönettiği filmde Batman’i Ben Affleck, Superman’i Henry Cavill, Wonder Woman’i Gal Gadot, Aquaman’i Jason Momoa, Flash’ı Ezra Miller, Cyborg’u ise Ray Fisher oynayacak. Komiser Gordon’u JK Simmons, Mera’yı Amber Heard, Steppenwolf’u da Ciaran Hinds canlandıracak.

Film için yayınlanan ilk fragmana buradan ulaşabilirsiniz.