Snapchat+ Aboneleri Yapay Zekayı Daha Çok Kullanacak

Snapchat+ Aboneleri Yapay Zekayı Daha Çok Kullanacak

Snapchat+ aboneleri artık yapay zekayı daha çok kullanabilir. İşte tüm detaylar.

Uygulamanın ücretsiz ChatGPT destekli sohbet robotunun yanı sıra ücretsiz yapay zeka tarafından oluşturulan “Dreams” selfie efektleri, Bitmoji arka planları ve daha fazlasını sunan “My AI” paketiyle Üretken Yapay Zeka, Snapchat kullanıcıları için yeni bir şey değil. En son güncellemede, Snapchat+ aboneleri artık tek bir tıklamayla görüntüleri genişletmek veya “uzaklaştırmak” için yapay zekadan yararlanabilecekler, böylece sosyal medya uygulaması daha da pratik hale gelecek. Diyelim ki evcil hayvanınızın bir anlık görüntüsü var ama biraz fazla yakın, sağ menüdeki kırpma düğmesine tıklayın ve ardından alttaki “Genişlet” düğmesine basmanız görüntüyü değiştirmek için yeterli olacak.

Snapchat suçlama altında!

Güncellenen My AI, abonelerin basit bir istem yazarak doğrudan Snap oluşturmasına da olanak tanınacak. Vizörde sağdaki “AI” düğmesini tıklamanız, ardından istediğiniz şeyi yazmanız yeterki olacak. Snap, “roketin üzerinde uyuyan bir köpek” veya “peynirden yapılmış bir gezegen” gibi saçma yönlendirmeleri denemenizi öneriyor.

Son olarak, yukarıda bahsedilen Düşler özelliği artık arkadaşlarınızla fantastik portreler oluşturmanıza olanak tanıyacak. Rüyalar sayfasında bir arkadaşınızı seçin, “Bitti”ye basın, ardından ikinizin oluşturulan portresini paylaşabileceksiniz. Daha önce olduğu gibi, Snapchat+ abonelerine her ay sekiz Dreams selfie’sinden oluşan bir paket verilirken, abone olmayanlar ayda 4 dolarlık hizmete kaydolmayı düşünmeden önce ücretsiz deneme olarak yalnızca bir paket alıyor.

Huawei AppGallery ve GBox ile Google uygulamalarını yükleme rehberi