Popüler Oyunlarda % 75’e Varan İndirimler

111

Online yardım platformu Humble Bundle, düzenlediği kampanyalarla oyuncuları ve yardıma muhtaç çocukları sevindiriyor. Firmalarla anlaşan Humble Bundle vakfı, özel indirimlerle popüler ya da ünlü oyunları satıyor.

Online yardım platformu Humble Bundle, düzenlediği kampanyalarla oyuncuları ve yardıma muhtaç çocukları sevindiriyor. Firmalarla anlaşan Humble Bundle vakfı, özel indirimlerle popüler ya da ünlü oyunları satıyor. Satılan oyunların ücretleri de yardıma muhtaç çocuklara bağışlanıyor. Humble Bumble’ın bu haftaki bomba kampanyası Square Enix firmasıyla oldu. Tomb Raider, Deus Ex ve Hitman gibi yeni çıkan oyunların da yer aldığı kampanyada, % 50 ile % 75 arasında değişen indirimlerle alışveriş yapmak mümkün. Square Enix kampanyasında Humble Bumble daha şimdiden, 539 bin dolar oldu.

1

Kampanya dahilinde, Tomb Raider Game of the Year Edition % 60 indirimle, 11 dolar, Deux Ex Human Revolation Directors Cut % 50 indirimle 9.99 dolar. Hitman: Absolution 6.24 dolardan satılırken, Sleeping Dogs bu indirimde 4.99 dolar fiyatla alıcı buluyor. Just Cause 1’i, 1.74 dolardan, Just Cause 2’yi de 3.74 dolardan satın alabilirsiniz. 48 saat süre bitecek indirimden faydalanmak için bu adrese bakabilirsiniz. https://www.humblebundle.com/store

İngiltere’de Lider Koltuğu inFamous’ta!