Robert Patrick (T-1000), Terminator 6’da olmak istiyor

robert patrick terminator 6

Arnold Schwarzenegger ve Linda Hamilton, yeni Terminator için geri dönüyor. Robert Patrick neden olmasın?

Kült bilim kurgu aksiyon serisi Terminator, 2019 yılında yeni üyesiyle seyircileri selamlayacak. Serinin yaratıcılarından James Cameron, yeni filmin hem önemli detaylarını belirleyecek hem de yapımcı koltuğunda oturacak. Yönetmen ise, Deadpool ile büyük başarıya imza atan Tim Miller.

Bir süre önce gelen resmi bilgilerde, Arnold Schwarzenegger’ın bir kez daha başrolde yer alacağı duyurulmuş, ardından son olarak Terminator 2’de izlediğimiz Linda Hamilton’ın da efsane Sarah Connor karakteriyle geri döneceğinden bahsetmiştik. Connor, şu an filmlerde pek eşine rastlanılmayan “yaşlı, ama hala kıç tekmeleyebilen kadın aksiyon karakteri” portresini yansıtacak. Şimdi bir haber de Robert Patrick hakkında verelim.

Patrick, bildiğiniz gibi Terminator 2’de sıvı metal Terminator’ü, yani T-1000’i canlandırmıştı. Tüm zamanların en sıkı kötü karakterlerinden biri olarak gösterilen T-1000, resmi bir açıklama olmasa da Terminator 6’da olabilir. ScreenRant sitesi, geçtiğimiz günlerde bir etkinliğe katılan Robert Patrick’in yanındaydı ve Patrick’e yeni filmde olmak isteyip istemeyeceğini sordu. Patrick ise, “Tabii ki, ben buradayım, eğer bunu isterlerse tabii ki dönerim” cevabını verdi. Ancak, film ekibinin kendisiyle kontakt kurup kurmadığı konusunda bir bilgi vermedi. Patrick, Terminator Genisys filminde yer almamasını “Artık vücudum T2’deki kadar fit değil. Dolayısıyla T-1000 karakterini orijinali kadar iyi bir şekilde yansıtmam mümkün değil” diyerek açıklamıştı.

Call of Duty WW2, PC’ye oldukça sağlam geliyor