Galaxy S8 Lite geliyor!

Galaxy S8 Lite

Samsung’un uygun fiyatlı akıllı telefonu Galaxy S8 Lite bir kez daha ortaya çıktı. Galaxy S8 Lite’ın TENAA üzerindeki özellikleri, S8 sahiplerini kıskandıran cinsten.

Samsung, Galaxy S3 mini ile başlattığı furyayı maalesef ki Galaxy S6 serisinde sonlandırmıştı. Uzun süredir mini serisine devam etmeyen Samsung, bu suskunluğunu Galaxy S8 Lite ile bozacak gibi görünüyor.

Galaxy S8 Lite özellikleri

Mini serisinin yerine Lite serisi ile devam edeceği söylenen Samsung, yeni telefonunu TENAA’dan gizleyemedi. TENAA’da ortaya çıkan Galaxy S8’in Lite modeli, 5.8 inç büyüklüğünde ekran ile gelecek. Bu ekranın 2220 x 1080 çözünürlükte olması bekleniyor.

Telefonun ön ve arka tarafında 16 Megapiksellik bir kamera kullanlacağı söyleniyor. Bu kameranın A serisindeki lens ile aynı olma ihtimali çok yüksek. Galaxy S8’in Lite modelinde tahmin edebileceğiniz gibi orta segment bir yonga seti yer alacak.

Samsung’dan şeffaf ekranlı katlanabilir akıllı telefon

2.2 GHz veya 1.9 GHz hızında çalışması beklenen Snapdragon 660 yonga setinden beslenecek olan telefonda 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama birimi yer alacak. Telefon gücünü ise 3.000 mAh kapasiteli bataryadan alacak.

Bu slayt gösterisi için JavaScript gerekir.

Fiyat konusunda ise Samsung’un nasıl bir politika izleyeceği bilinmiyor. Ancak bu telefon ülkemizde satışa sunulursa; 2.000 TL ila 2.500 TL arasında bir fiyata sahip olabilir. Şimdilik bu modelin üzerinde çalışıldığını, ancak üretilip üretilmeyeceğinin henüz bilinmediğini belirtelim.