Şişme bebeği ceset zanneden polis yolu kapadı!

Şişme bebeği ceset zanneden polis yolu kapadı!

Şişme cesedi kenara atılmış bir ceset zanneden polis yolu kapatarak uzun süreli bir aksamaya sebep oldu. İşte tüm detaylar.

Polis, bir cesedin ormana atıldığı yönündeki ihbarı araştırmak için yolu iki gün boyunca kapattı, ancak ardından bir yanlış anlaşılma olduğu ve bunun kenara atılmış bir şişme bebek olduğu ortaya çıktı. Warwickshire Polisi, çalıların arasından çıkan el ve ayağın bir bebeğe ait olduğunu anladıklarında “büyük bir rahatlama” hissettiklerini söyledi. Polis, Kineton yakınlarındaki ormanlık alana bir adli patolog göndererek ve yolu 31 saat boyunca kontrol altına alarak “uygun prosedürü” izlediklerini söyledi. Ancak bir sözcü, şüpheli cesedin aslında “kenara atılmış ve oldukça gerçekçi ancak aslında bir oyuncak bebek” olduğunu belirtti.

Şişme bebeği ceset zanneden polis yolu kapadı!

Yerel bir kaynak The Sun’a şunları söyledi: “Bir vatandaş, bir kadın ayağını ve elini çalıların arasında görüp ceset olduğunu düşünerek polisi aradı.” “Polis, ellerinde bir cinayet soruşturması olduğunu düşünerek adli tıp ekibini çağırdı. Yolun her iki ucunda bir memur vardı, iki adli tıp minibüsü ve ipucu arayan diğer araştırmacılar da mekana geldi.

“Sonunda ‘cesedi’ dışarı sürüklediklerinde hatanın farkına vardılar. Memurlar bu duruma çok güldüler. Ceset snılan şey aslında çok kirli ve aşırı kullanılmış bir şişme bebekti.” Kaynağa göre polis Salı günü öğle yemeğinden Çarşamba gecesine kadar olay yerinde görev yaptı.

Acer Aspire C27 : Performansı ve kompakt yapısıyla dikkat çekiyor