Blizzard gerçek insan kanı taşıyan PC için kolları sıvadı!

Blizzard gerçek insan kanı taşıyan PC için kolları sıvadı!

Blizzard ilginç bir çağrı ile gündeme geldi. İşte tüm detaylar.

Blizzard, Diablo IV’ü pazarlama konusunda pek ustaca davranmadı, ancak en son halkla ilişkiler hamlesi artık şirketin sesini duyuracak. Oyunun yeni sezonu olan Season of Blood’ın çıkışını ve getirdiği yüksek kazançlı Blood Harvest etkinliklerini kutlamak için şirket, oyun içi ödüllerin kilidini açacak ve bir ay sürecek bir kan bağışı süreci başlattı. Bağışların toplamı 666 litreye ulaştığında oyuncular “gerçek insan kanı ile aşılanmış, sıvı soğutmalı özel bir bilgisayar” için çekilişe katılabilecekler.

Blizzard gerçek insan kanı taşıyan PC için kolları sıvadı!

İlk ödül duyurusu bağışlar hedefin yüzde 33’üne ulaştığında açılacak. Yüzde 66 puanda oyunculara Loch Raeth Maor Barbar zırh kozmetiklerine de erişim hakkı verilecek. Bağışlar hedefin yüzde 100’üne (toplamda 666 litre kan) ulaştığında Vermilion Eye Piebald Mount kullanıma sunulacak ve özel bilgisayar için çekilişler başlayacak.

Blizzard “Soğutma sıvısında insan kanı” özelliğinin yanı sıra, Seasons of Blood özel PC’sinde NVIDIA GeForce RTX 4090, Intel Core i9 CPU, 64 GB DDR5 RAM, 3 TB SSD Depolama ve soğutma için Quantum Vector GPU Su Bloğu bulunuyor. Üstelik çekilişler sadece bağış yapanlara özel olmayacak. Hedefe ulaşıldığında, ABD’de 18 yaşın üzerindeki herhangi bir oyuncu da katılabilecek. Kan bağışı şu andan itibaren 20 Kasım’a kadar açık ve katılmak için özel bir yere gitmenize gerek yok. 18 yaş ve üzeri oyuncular yerel kan merkezlerinde bağış yapabilir ve ardından kanıtlarını Diablo Blood Harvest web sitesine gönderebilirler.

Acer Aspire C27 : Performansı ve kompakt yapısıyla dikkat çekiyor