Şık Bir Modem Arayanlar Asus DSL N66U

2013091109392677885

#İŞBİRLİĞİ

Şık bir tasarıma sahip olan Asus DSL N66U modemi, sadece göze hitap etmiyor aynı zamanda, performansıyla çok şey kazandırıyor. Daha sağlıklı bir modem ihtiyacı olanlar Asus DSL N66U modelini tercih edebilirler.

Lüks bir tasarım ile karşımıza çıkan asus modem, bu şıklığını antenlerinin içe gömülü bulunduğu kasasından alıyor diye bilirim. Oldukça şık bir tasarım. Bunun yanında ağ performansını katlamak isteyenlere iyi bir çözüm sunuyor. Bağlantıları arasından iki adet USB girişi bulunuyor. Bu da sizin iki işi birden yapmanıza yardımcı oluyor. İster dosya paylaşımı yapın isterseniz de yazıcıya bağlanarak paylaşım yapın. Sorun değil iki işi de birden yapabilecek performansı gösteriyor. Ancak yeni nesil USB girişi olan USB 3.0 özelliği göstermiyor. Belki de asus yeni nesil USB çıkışını da, ekleyerek daha öne çıkabilecek bir modem, piyasaya sürebilirdi. Ancak bu modelini de, yabana atamayız.

2013091109392677885

Asus modemin diğer teknik altyapısına gelince, 4 adet RJ45 birimiyle lan bağlantısı sunuyor. Bunların yanında bir adet RJ45 ile, Wan bağlantısını sizlere sağlıyor. RJ11 birimi de, xDSL tabanını sizlere sunuyor. Çift kanal ve işlemcili cihaz, aynı zamanda çift bank frekanslarında işlem yapabilmektedir. 2.4 ve 5 GHz bant sistemlerinin desteklemektedir. 450 Mbps hızını kablosuz olarak aşabilme yeteneğine sahiptir. Bunun yanında kısa zaman sonra ülkemizde de, yayına girecek olan ve şuan da, Turkcell tarafından denenen 4G yeni nesil internet ağını da, desteklemektedir. Bu da, 4G teknolojisine geçiş yayınlandığında modeminizi değiştirmenize gerek bırakmayacaktır. Sizlere mükemmel bir şnternet deneyimi yaşatacak olan cihaz, sürekli kesilen modem kaynaklı internet kesintilerine son veren bir yapıya sahiptir. Geniş bağlantı ağları sayesinde istediğiniz bağlantıyı kurabileceğiniz Asus DSL N66N modemi, yeni nesil bir modem olduğunu anlatıyor.

İnternet ağında sıkıntı çekenlerin iyi bir fiyata kolayca sahip olacağı cihaz, sıkıntılarınızı da, giderecektir. Çift işlemcisi sayesinde hız tutkunlarına mükemmel deneyimler yaşatacak bu cihaz, aynı ağ üzerinden yapılan işlemlerde görülen ağırlığı, daha 4G internet teknolojisi çıkmadan, tarihe karıştıracak gibi.