ASUS RT-N66U’u güncelledi

asus rt n66u

ASUS RT-N66U’u güncelledi. Konuyla ilgili tüm detaylar sitemizde yer alıyor.

Yeni yazılım güncelleştirmesinin sürümü: 378.9235 Yeni güncelleştirme performans iyileştirmeleri ve istikrarsızlık problemlerinin de önüne geçiyor.

Asus’un sunduğu yeni yazılım güncelleştirmesi sadece ASUS RT-N66U’u ile uyumlu olarak çalışıyor. Yeni güncelleştirme; OpenSSL kütüphanesi 1.0.2d ile CSRF ve XSS sorunlarının da önüne geçiyor.

Mac klonlama sorunu Routerlar için en büyük problem olarak karşımıza çıkıyor. Ara yüz problemleri, Android link paylaşımları, ve Internet Explorer 8 uyumluluk problemleri ile Aile kontrol ayarları ve ara yüz bölümünü olumsuz anlamda etkiliyor.

asus rt-n66u

Asus’un yeni güncelleştirmesi; WAN IP ve QoS ara yüzünü de baştan aşağıya olumlu anlamda değiştirmişe benziyor. Oyun ve medya akışı yeni güncelleştirme ile daha da akıcı hâle gelmiş.

Öte yandan AiCloud yeni özelliklerle de donatılmış. Bu özelliklerin başında; 3G/4G Usb modem uyumu, APN taraması yer alıyor.

Yeni güncelleştirmeyi Asus’un sitesinden indirebilirsiniz. Eğer siz de Asus RT-N66U modem kullanıyorsanız ve de performans düşüklüğü yaşıyorsanız yeni güncelleştirmeyi cihazınıza kurmanızı tavsiye ederiz. Yeni güncelleştirmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Lumia 950 ve 950 XL’in kamera örnekleri ortaya çıktı