ASUS RT-AC3100 ve RT-AC88U Router’ını güncelledi!

ASUS RT AC3100 ve RT AC88U Router’ını güncelledi

ASUS RT-AC3100 ve RT-AC88U Router’ını güncelledi.

Yeni yazılım güncelleştirmesinin sürümü: 380.1354. Yeni Güncelleştirme performans iyileştirmeleri ve istikrarsızlık problemlerinin de önüne geçiyor.

Asus’un sunduğu yeni Yazılım Güncelleştirmesi ASUS RT-AC3100 ve RT-AC88U Router ile uyumlu olarak çalışıyor.

Yeni Güncelleştirme; OpenSSL Kütüphanesi 1.0.2d, CSRF ve XSS sorunları ile Wi-Fi’nin çekmeme problemlerinin de önüne geçiyor.

Mac Klonlama sorunu Routerlar için en büyük problem olarak bilinir. Bu sorun da Yeni Güncelleştirme ile beraber çözülmüş.

Ara Yüz Problemleri, İnternet Tarayıcısında yaşanan Uyumluluk Problemleri ile Aile kontrol ayarları ve Ara yüz bölümü baştan aşağıya tekrar düzenlenmiş.

Asus’un yeni Güncelleştirmesi; WAN IP ve QoS ara yüzünü yeniden ele almış. Oyun ve Medya akışı yeni güncelleştirme ile daha da akıcı hâle gelmiş.

Öte yandan AiCloud yeni özelliklerle de donatılmış. Bu özelliklerin başında; 3G/4G Usb Modem uyumu, APN taraması yer alıyor.

Yeni güncelleştirmeyi Asus’un sitesinden indirebilirsiniz. Eğer siz de Asus RT-N66U modem kullanıyorsanız ve de performans düşüklüğü yaşıyorsanız yeni güncelleştirmeyi cihazınıza kurmanızı tavsiye ederiz.

Yeni güncelleştirmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız. Yeni Yazılım Güncelleştirmesi; Windows’un 7, 8, 8.1 ve 10 İşletim Sistemlerinin 32 ve 64 Bitlik sürümleri ile de uyumlu.

Tesla’nın Sürücüsüz Araçları 2018’de Yollarda