Şeyma Subaşı çırılçıplak fotoğrafını paylaştı!

seyma

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı, Instagram hesabı üzerinden çırılçıplak fotoğrafını yayınladı. Subaşı sonrasındaysa bu paylaşımı sildi.

Şeyma Subaşı çırılçıplak fotoğrafını paylaştı! Sansasyonel yaşamıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, bir süredir ortalıkta görünmüyordu. Ancak Subaşı yapmış olduğu sıcak bir paylaşımla yine kendisini hatırlatmayı başardı. Instagram hesabı üzerinden çırılçıplak fotoğrafını paylaşan güzel fenomen, çok geçmeden yapmış olduğu bu paylaşımı kaldırdı. Şeyma Subaşı’nın fotoğrafını neden kaldırdığı bilinmezken, bu fotoğraf yüzünden ilişkisinin bittiği iddiaları ortaya atıldı.

Şeyma Subaşı çırılçıplak fotoğrafını paylaştı!

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile 1 buçuk yılı aşkın süredir ilişki yaşayan Şeyma Subaşı, yine rahat durmadı. Uzun zamandır gündeme gelmeyen Subaşı, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı çırılçıplak fotoğrafı ile yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Ancak Subaşı fotoğrafı paylaştıktan kısa süre sonra sildi ve bu da kafalarda soru işaretlerine neden oldu. İddialara göre Mohammed Alsaloussi bu fotoğrafa sert bir tepki gösterdi ve söz konusu paylaşım ilişkinin bitmesine sebep oldu.

Şeyma Subaşı çırılçıplak fotoğrafını paylaştı

Oysaki Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi bundan yalnızca birkaç gün önce birlikte maça gittikleri fotoğrafları paylaşmışlardı. Oldukça mutlu görünen ikilinin ayrılık haberiyse adeta şok etkisi yarattı. Daha önce de ayrılıp barışan çiftin tekrar bir araya gelip gelmeyeceğini ise zaman gösterecek. Eğer bu ayrılık kararı anlık sinir ile alınmışsa ikilinin tekrar barışma ihtimali son derece yüksek görünüyor. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Görüş ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Rusya interneti yaptırımlarla boğuşuyor: Dünyayla bağlantısı kesiliyor