Sevilen dizinin yıldızı hayatını kaybetti

Sevilen dizinin yıldızı hayatını kaybetti

Sevilen dizinin yıldızı ne yazık ki hayatını kaybetti. İşte tüm detaylar.

Sofia Mattsson, General Hospital’daki rol arkadaşı Johnny Wactor’un ölüm haberini duyurdu. Mattsson, bir sosyal medya gönderisinde, diziden bir takım fotoğraf ve dokunaklı sözlerle merhum oyuncuya saygı duruşunda bulundu. Mattsson Instagram’da “Kalbim o kadar kırıldı ki… Johnny kesinlikle en iyisiydi” dedi. “Onu çok önemsiyorum. İnanılmaz derecede çalışkan ve mütevazıydi. Çok fazla nezaket ve neşe yayan kocaman bir kalbi vardı.

Her zaman etrafındaki herkesin görüldüğünü, duyulduğunu ve sevildiğini hissetmesini sağladı. O adama o kadar hayranım ki onu tanıdığım için daha iyi bir insanım” dedi. Oyuncu sözlerine şöyle devam etti: “Ekranda ve ekran dışında pek çok özel an paylaştık ve onları sonsuza kadar kalbimin derinliklerinde yaşatacağım. İnanılmaz derecede özleneceksin Johnny… Eminim zaten oradaki herkesle ilgilenmekle meşgulsündür.” Sevilen dizinin yıldızı için hayranlar da üzüntülerini belirtti.

Sevilen dizinin yıldızı hayatını kaybetti

Wactor, 2020 ile 2022 yılları arasında ABC gündüz dizisinde Brando Corbin rolünü oynadı.  Dizinin resmi Instagram hesabı, Wactor’a ithaf edilen bir gönderide, oyuncuyu anan bir açıklama paylaştı. Açıklamada “Tüm General Hospital ailesi, Johnny Wactor’un zamansız vefatını duyunca kalbi kırıldı.” “Gerçekten türünün tek örneğiydi ve her gün birlikte çalışmaktan keyif alıyordu. Bu zor dönemde düşüncelerimiz ve dualarımız sevdikleriyle birlikte.” Çıkan satışma sonucu hayatı kaybettiği söylenen sevilen oyuncu henüz çok gençti. Dizi için ise bir açıklama gelmedi.

PEUGEOT, GELECEĞİN ULAŞIM TEKNOLOJİLERİNİ VivaTech 2024’te SERGİLEDİ!