Sesli kitap piyasası yeni bir dev ile buluştu!

Sesli kitap piyasası

Sesli kitap piyasası hakkında yepyeni bir gelişme ortaya çıktı. Çok büyük bir platform bu piyasaya adım atıyor. İşte konuyla alakalı bütün detaylar.

Sesli kitap piyasası son dönemlerin en gözde sektörleri arasında. Birbirinden eğlenceli ve entelektüel seviyesi yüksek kitaplar platformda yer alacak Böylece okuyuculara aynı zamanda Spotify üzerinden keyifli bir dinleme fırsatı ortaya çıkacak.

Birçok şirket şu anda sesli kitaplar ile ilgili çalışmalara yer veriyor Amazon bile şu anda farklı sistemler kullanarak piyasada görünmeye çalışıyor. Ancak herkes daha çok Spotify gibi platformlardan böyle adımlar bekliyordu.

Sesli kitaplar favori özellikler arasına girebilir

İsveç merkezli olarak hizmet veren şirket, Harry Potter at Home ismindeki eseri dinleyiciyle bir araya getirmişti. Fakat beklenen etki bir türlü ortaya çıkmadı. Bunun üzerine projeden de vazgeçtiler.

Sesli kitap piyasası
Spotify bu amacından hiçbir zaman vazgeçmedi. Şimdi de yeni bir projeyle kullanıcıların karşısına geçti. Bu proje 9 farklı eser ile başladı. Böylece ilk sefer yapılan Harry Potter sesli kitap projesinin deneme olduğu ortaya çıktı. Birçok kişi aslında bunun gibi bir gelişme zaten bekliyordu. Fakat bu kadar erken geleceği pek beklenen bir durum değildi.

Bu özelliğin ne zaman geleceği konusunda henüz net bir açıklama yok. Hem premium hem de diğer kullanıcılar ücretsiz bir şekilde özelliği kullanabiliyor. Fakat bu özelliğin sadece deneme amaçlı olduğunu da baştan söyleyelim. Test aşamasından sonra kalıcı bir şekilde uygulamada yer alacak.

Peki siz bu yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.