Selena Gomez resmen milyarder oldu!

Selena Gomez resmen milyarder oldu!

Selena Gomez, güzellik markası Rare Beauty’nin başarısı sayesinde resmen milyarder oldu. İşte detaylar.

32 yaşındaki oyuncu ve müzisyen, şirketi 2019 yılında kurdu ve adını o yılki albümü Rare’den alarak markayı Şubat 2020’de resmi olarak başlattı. Selena Gomez’in serveti, Bloomberg Milyarderler Endeksi’ne göre şu anda 1,3 milyar dolar. 1992 yılında Grand Prairie, Teksas’ta doğan Gomez, kariyerine çocuk oyuncu olarak başladı ve Sihirbazlar Sihirbazları adlı sitcom’da Disney Channel yıldızı oldu. O günden bu yana şarkıcı ve aktör olarak kariyer yaptı ancak servetinin büyük çoğunluğu Rare Beauty’den geliyor.

LA marka ajansı Hollywood Branded’in kurucusu Stacy Jones, Bloomberg’e şunları söyledi: “Selena sadece bir pop yıldızı değil. Etkileyici net değerine katkıda bulunan, çeşitli gelir akışlarına sahip, çok yönlü bir iş kadını. Gomez, markayı piyasaya sürdüğünde bir tanıtım videosunda bunun kendisi için ne anlama geldiğini özetledi. “Mükemmel olmaya çalışmayı bıraktım. Sadece kendim olmak istiyorum” demişti.

Selena Gomez resmen milyarder oldu!

“Rare Beauty’nin bir güzellik markasından daha fazlası olabileceğini düşünüyorum. Hepimizin kendimizi birbirimizle karşılaştırmayı bırakıp kendimizle barışmamızı istiyorum.” Gomez, insanların “bir fotoğrafla, bir beğeniyle veya bir yorumla tanımlanmadığını” da söyledi. Uzmanlar da Selena Gomez’in markasını oldukça beğendi. ” 48 ten rengi fondöten ve kapatıcı renginden, allıklara ve yumuşak rujlara kadar her şey profesyonel seviyede” , “Hiçbir başarısız ürün görmedik; formüller işe yarıyor ve sonuç ve mükemmel” yorumları yapıldı.

BMW’nin İlk Seri Üretim Hidrojen Yakıt Hücreli Modeli 2028’de Yola Çıkacak