Ariana Grande ve Dalton Gomez ilişkilerini açıkladılar

Ariana Grande ve Dalton Gomez

ABD’li sevilen şarkıcı Grande, sosyal medyada büyük yankı uyandıran ilişkisini nihayet resmen açıkladı. Peki bu yeni ilişkinin ve sosyal medya tartışmalarının detayı nedir?

ABD’li şarkıcı Ariana Grande ve Dalton Gomez ilişkilerini Instagram üzerinde yayınladıkları fotoğrafla ilan etiler. 26 yaşındaki şarkıcı Ariane Stuck With U şarkısıyla tanınıyor ve on milyonlarca takipçisi bulunuyor. Sevgilisi Dalton Gomez ise Los Angeles’ta çalışan bir emlakçı.

Ariana Grande ve Dalton Gomez aşkı sosyal medyanın yeni aşk öyküsü mü?

İki sevgilinin Los Angeles’ta bir evde üç aydır, sosyal mesafe uyguladıkları ve dışarı çıkmadan karantinada yaşadıkları iddia ediliyordu. Ariane’ın yayınladığı fotoğraflarla bu iddialar cevaplanmış oldu.

Mayıs ayında ikili, Ariane’in Justin Bieber’le düet yaptığı bir şarkıda dans edeken çektikleri bir videoyu yayınlamıştı. Bu video, milyonlarca genç takipçisinin dikkatini çekmiş, merakı zirveye taşımıştı.

Apple Music Android versiyonunu kullananlara müjde

İkilinin ilişkisinin, Ariane’in kendine 27 yaş doğum günü olarak bir LA malikenesi satın almasıyla başladığı tahmin ediliyor. Ariane kısa süre önce Kaliforniya’da Hollywood Hills bölgesinde kendine 13.7 milyon dolara yeni bir malikane almıştı. Genç emlakçı Dalton Gomez ile de bu sırada tanıştıkları ve birbirleriyle yakınlaştıkları düşünülüyor.

Ariana Grande ve Dalton Gomez

Ancak şarkıcının ilişkisini medyaya açık şekilde yaşamak istemediği için Gomez ile yakınlaşmasını uzun süre gizli tuttuğu tahmin ediliyor. Yine de, bu gizli tutma kararı, karantinada ev içinde sıkılıp Instagram’da ilgi toplama arzusuna kadar sürmüş gibi görünüyor. Sosyal medya bağımlılığı tam olarak bu olsa gerek.