Seks işçileri en tuhaf teklifleri açıkladı!

Reddit’te seks işçileri tarafından paylaşılan hikayeler yoğun ilgi gördü. Biz de bu tuhaf hikayeleri derleyip sizler için bir araya getirdik.

Seks işçileri kendilerine gelen en tuhaf teklifleri açıkladı! Sosyal medya gerçekten de ucu bucağı olmayan bir mecra. İşte bu mecrada ortaya çıkan ilginç olaylar da zaman zaman gündemi meşgul edebiliyor. Reddit’te seks işçileri tarafından paylaşılan bazı hikayeler, yoğun ilgi gördü. Biz de bu tuhaf olayları sizler için derleyip bir araya getirdik. İsterseniz zaman kaybetmeden başlayalım!

Seks işçileri kendilerine gelen en tuhaf teklifleri açıkladı!

“Eskiden seks işçisiydim ve kulübe gelip kucak dansları sırasında yüzüne tükürmem için para ödeyen bir müşterim vardı. Onu kulübün dışında gördüğümde, bana bir bardak işemem için para verirdi. Onunla ne yaptığını asla öğrenmedim ve bilmek de istemiyorum. Bir keresinde bir torba kaka karşılığı da para almıştım.”

Hot sexy gamer girls13

“En tuhaf anım köpek gibi giyinip bir köpek kulübesine kapatıldığım ve tasın içerisinden beyaz şarap içtiğim zamandı.”

“90’larda telefonda seks yapan bir arkadaşım vardı. Bir adamın haftada bir arayıp ondan köfte gibi davranmasını istediğini söyledi. “Fırında zamanlayıcı” çaldığında seansı bitirirdi.”

“Her Salı küvette çıplak bir adama portakal fırlatması için para alan birini tanıyorum. Sadece portakallara izin veriliyordu.”

“Eski sevgilim gezici bir striptizciydi. Yaşlı bir çiftçi ondan bir kamyonda oturup yeşil fasulye yemesi için para verirdi.”

“Tanıdığım bir kıza çıplak bale gösterisi yapması için para ödeniyordu.”

“Yıllarca bir striptiz kulübü sahibi oldum ancak bu en ilginciydi. Bir müşteri dansçılardan birine kavanoza işemesi karşılığında 400 dolar vermişti. Evet, sonrasında o kavanozdaki şeyi içti.”

“Eski bir eskort olan bir arkadaşım var. Bana en sevdiği müşterisinin gerçekten tatlı, yaşlı bir beyefendi olduğunu ve onunla jakuzide çıplak olmasını istediğini söyledi. Sadece sohbet ediyorlarmış.”

AMD FidelityFX çıktı