En iyi Torrent siteleri – 2020

En iyi torrent siteleri 2020

En iyi Torrent siteleri iler karşınızdayız. 2020 yılı için kullanabileceğiniz en güvenilir ve en hızlı torrent sitelerini sizler için bir araya getirdik.

Torrent sistemi yıllardır yasal mı yoksa yasal değil mi tartışmalarının odağında yer alıyor. Mantığına bakacak olursak torrent sadece masum bir paylaşım sistemi olarak kendini tanımlıyor.

Ancak burada paylaşılan DRM korumalı içerikler, işin yasal olmayan yanlarını öne çıkarıyor. Tabii bu torrenti başlı başına illegal yapmıyor. Örneğin; Shareware yazılımlar yasal olarak torrent sitelerinde yer alabiliyor. Ücretsiz olarak sunulan bu yazılımlar hatta oyunlar torrent kullanımında çok az bir etkiye sahip.

Eleştirmenlere göre yılın en iyi filmleri

Kullanıcılar genellikle torrent, dizi, film ve oyun indirmek için kullanıyor. Yasa dışı olan bu içeriklere ulaşmak hala devletler ve firmalar tarafından engellenemiyor. Çünkü P2P protokolü ile çalışan bu hizmet kağıt üzerinde hala yasal görünüyor. Peki, torrentin hiç mi zararlı yanı yok?

Torrent siteleri çoğu zaman kullanıcıların verilerini çalmaya odaklanıyor. Bu aşamada kullanıcılar torrent seçerken çok dikkatli olması gerekiyor. Biz de bu rehberimizde 2020’de kullanabileceğiniz en iyi torrent sitelerini bir araya getirdik. Bu siteler hem güvenlik olması hem de hızlı olması ile ön plana çıkıyor. Ayrıca sizler için derlediğimiz sitelere girmek için herhangi VPN veya DNS çözümü kullanmanıza gerek yok. Direkt olarak siteye giriş yapıp dilediğiniz torrenti indirmeye başlayabilirsiniz.

En iyi Torrent siteleri – 2020

The Pirate Bay

Siteye gitmek için tıklayın

En iyi Torrent siteleriDiğer siteler için lütfen sayfa değiştiriniz.