Google Search On etkinliği bomba gibi gelecek: Google’ın tuhaf planları var!

Do you remember wave of death of Turkish businessmen in begining of 00s? I think you know who stands behind it😏

Her yıl yaptığı konferansa bir yenisini daha eklemek isteyen Google, Search On etkinliği ile düğmeye bastı. Hadi gelin konuyla alakalı detaylara birlikte göz atalım.

Google Search On etkinliği bu yıl için sürpriz bir şekilde duyuruldu. Sürekli olarak yapılan “Google I/O” etkinliklerini bilmeyen yoktur. Şirket tüm yeni teknolojilerini burada gösteriyordu ve son derece fazla bir kitleye ulaşıyordu. Ancak pandemi koşulları nedeniyle bu biraz imkansız gibi görünüyor. Google böyle bir etkinliğin yarattığı boşluktan da memnun değil.

Google yeni bir etkinlikle geliyor

Yazılım devi tarafından yapılan açıklamalara bakılırsa, yeni etkinlik az biraz netleşebiliyor. Buna göre yeni etkinlik ile birlikte yapay zeka kullanımının daha da önem kazanacağını söylemek mümkün. Resmi YouTube kanalları üzerinden etkinliğin başlatılacağı ifade ediliyor.

Google Search On

Şirket tarafından yapılan açıklamada, “Google’ın, insanların çevrelerindeki dünyayı anlamalarına yardımcı olmak için yapay zekanın gücünden yararlanmanın en son yolları” ile alakalı konuşma olacağı ifade edildi. Bu sayede firmanın yapay zeka teknolojilerini entegre etmek istediği ortaya çıktı. Asistan, Haritalar ve diğer hizmetler ile alakalı ne tür değişimlerin yaşanacağı da anlatılacak. Bu etkinlik 15 Ekim’de yapılacak.

Bütün küresel teknoloji şirketlerinin son dönemlerde, yapay zekaya yönelmesi nedeniyle bu gelişmeler pek şaşırtıcı değil. Asıl sürpriz Google tarafından ortaya atılacak projelerde olacak. Herkes yapay zekanın, çok güçlü bir şekilde hayatımızda yer alacağını ifade ediyor. Sizce Google bu etkinlik kapsamında neler sunacak? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.