Sea of Thieves Hakkındaki Çarpıcı Detaylar!

Sea of Thieves 5

2017 yılında Microsoft Xbox One ve PC platformları için satışa sunulacak aksiyon-adventure oyunu Sea of Thieves hakkındaki tüm detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Rare tarafından geliştirilen ve Microsoft Studios tarafından yayınlanacak, aksiyon-adventure yapımı Sea of Thieves, 2017 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacak.

sea of thieves

Microsoft üst düzey yöneticisi Kudo Tsunodo, Official Xbox Magazine’e yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı. “Sea of Thieves, büyük bir keyifle zaman geçirebileceğiniz bir oyun. Ancak daha da önemlisi, aklınıza yıllar sonra bile gelebilecek kült ögeler içerecek. Oyuncular, kendi hikayelerini, limitsiz opsiyonlar içerisinde gerçekleştirip, karakterin onlarca farklı bitiş senaryosu ile karşılaşabilecek. Oyun, hayal dünyanızda muazzam hatıralar yaratacak. Üstelik pek az oyunda rastlanan ve çoğu kişinin minik detaylar olarak adlandırabileceği eylemleriniz ile karakterinizin, sonu belli olacak.”

Bu tür oyunlara pek az örnek var. Her ne kadar korku gerilim türünde olsa da, Silent Hill’in pek çok oyununda (Silent Hill 3, Silent Hill 4: The Room vb.) yardımcı kadın karakteri, ne kadar mesafeden takip ettiğiniz bile sonu doğrudan belirleyebiliyordu. Sea of Thieves, bunu birkaç adım öteye taşıyacak gibi.

Oyunun Asgari Sistem Gereksinimleri

İşlemci: Intel Core i3-4150 3.5GHz, Phenom II X4 B60

Ekran Kartı: Radeon R7 250 Gigabyte OC 1GB Edition veya NVIDIA GTX 950 dengi

RAM: 4 GB

Saklama Alanı: 15 GB

İşletim Sistemi: Windows 10

Önerilen Sistem Gereksinimleri: 

İşlemci: Core i5-750S 2.4GHz veya Phenom II X4 965

Ekran Kartı: GeForce GT 740 2 GB veya Radeon R7 250X

RAM: 6 GB

Saklama Alanı: 15 GB

İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit

Kasım’da Oyun Oynamak Başkadır!