En Tuhaf Fare Tasarımları

en tuhaf fare tasarımları

En tuhaf fare tasarımları aslında kolay kullanım adına yapılmış denemeler. Ancak bunların büyük bir çoğunluğunun son kullanıcıların beğenisini kazanabildiğini söylemek güç.

Bilgisayar fareleri, belki de bilgisayar kullanıcılarının en rahat kullandığı, en kolay kullanımı sunan cihazlar. Bilgisayarla etkileşime geçmek için birçok farklı yol geliştirilse de bir farenin verdiği kullanım rahatlığını sağlamak çok güç. En tuhaf fare tasarımları bu rahatlığı daha da ileri getirmek amacıyla ortaya çıkıyor.

Çok basit bir tasarıma sahip olan standart bilgisayar farelerinin daha da kullanışlı olabileceğini hayal eden bazı şirketler günümüze kadar birçok yeni tasarım denedi. Normal bir farenin yapabildiğinden çok daha fazlasını yapmaya çalışandan, alışılageldik rahat tasarımdan daha rahat olmaya çalışana kadar birçok tuhaf tasarım geldi geçti. Ancak bunların hiçbiri standart tasarımın yerini alamadı.

Bizlere çok daha rahat ve verimli bir fare kullanım deneyimi sunmak için tasarlanan fakat bunu başarmaktan ne yazık ki çok uzak kalan en tuhaf fareleri sizler için derledik.

Canon LS-100TKM

en tuhaf fare tasarımları