Samsung’dan Yeni Giyilebilir Teknoloji!

1110

Son dönemlerin yeni modası haline gelen giyilebilir teknoloji alanına şirketlerin ilgisi büyük. Teknoloji devlerinin yarış halinde olduğu bu yeni pazarda Samsung liderlik yarışına ortak olmak adına her geçen gün yeni bir giyilebilir teknoloji geliştirdiğini duyuruyor.

1110

Bir süre önce çıkardığı Galaxy Gear ismindeki akıllı saat ile giyilebilir teknoloji piyasasına hızlı bir giriş yaptı. Binlerce kişi tarafından kullanılan Galaxy Gear, çoğunluğu iş hayatında olan kişiler tarafından satın alındı ve 1 milyon satmayı başarmıştı.

Güney Kore menşeli haberi göre Samsung boş durmayı sevmiyor. Hayatımıza yeni bir giyilebilir teknoloji kazandırmaya çalışan Samsung, Fitness takip bandı adını verdiği bir bilekliği kullanıcılara sunmayı hedefliyor.

Fitness takip bandının S Healt uygulamasıyla eş zamanlı çalışacak olan bileklik akıllı cihazlar ile entegre olabilecek. Üzerinde herhangi bir ekran bulunmayan yeni teknolojinin S-Band isimli fitness takip kemeri ile aynı fonksiyonlara sahip olduğu belirtiliyor. Yeni cihaz adım sayabilecek, mesafe ölçebilecek ve tempo algılayabilecek.

Henüz fiyatı belli olmayan Samsung’un bu yeni ürününü MWC 2014’te duyurması bekleniyor.