Samsung Akıllı Saat Telefonların Yerini Alacak

Samsung Akıllı Saat Telefonların Yerini Alacak

Herhangi bir akıllı telefona ihtiyaç duymadan arama yapabileceği söylenen yeni Samsung akıllı saat, bu yılın yaz aylarında piyasaya sürülebilir.

Samsung Galaxy Gear ile son dönemde hızla yükselen giyilebilir cihazlar alanına yönelen ilk firmalardan biri olmayı başaran Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı saat pazarında açık ara liderliği ele geçirmiş durumda. Bu yılın başında düzenlenen MWC 2014 kapsamında yeni giyilebilir cihazları Gear 2 ve Gear Neo’yu da resmi olarak tanıtan Samsung, giyilebilir cihazlar alanındaki varlığını her geçen gün biraz daha arttırıyor. Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili çıkan haberlerde, yeni bir Samsung akıllı saat üzerinde çalışıldığı ortaya çıkmıştı.

Samsung_Gear_DG

Herhangi bir akıllı telefona ihtiyaç duymadan kendi başına arama yapabileceği ve karşılayabileceği söylenen bu yeni Samsung akıllı saat, giyilebilir cihazlar pazarını önemli ölçüde etkileyebilir. Teknoloji dünyasında büyük ilgi gören bu yeni akıllı saat hakkında Wall Street Journal’da yer verilen yeni habere göre, Samsung yeni akıllı saatini bu yılın yaz aylarında piyasaya sürecek.

Google’ın giyilebilir cihazlara yönelik olarak hazırladığı Android Wear işletim sistemini kullanan yeni Gear saatini de yaz aylarında piyasaya süreceği söylenen Samsung‘un yeni akıllı saatini söylendiği gibi yaz aylarına yetiştirip yetiştiremeyeceği henüz bilinmiyor. Ancak görünen o ki şimdilik Gear Solo adıyla anılan bu yeni Samsung akıllı saat için uzun bir süre beklememiz gerekmeyecek.

Microsoft 20.000 Surface Mini Üretmiş