Samsung’dan çocuklara özel tablet!

Ekran Resmi 2017 09 19 12.40.10

Akıllı telefon ve tablet pazarının önemli isimlerinden biri olan Samsung, çocuklar için yeni bir tablet modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte detaylar.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Samsung, şu aralar çocuklara özel bir tablet tasarlıyor. Galaxy Kids Tablet ismi ile satışa sunulacak olan cihazın Lego NinjaGo filmi için özel olarak tasarlandığı ortaya çıktı.

Üzerindeki kaplamalar Lego NinjaGo filmindne esinlenilen tablet, giriş segmentinde bir cihaz olarak ön plana çıkıyor. 7 inçlik bir ekranla gelen tablet 2013 yılında çıkan Android 4.4 KitKat ile geliyor.

Muhtemelen bu tablet Galaxy Tab 3 Lite 7.0 olabilir. Samsung Galaxy Kids Tablet’in en önemli özelliği çocuklara özel bazı uygulamaların ön yüklü olarak gelmesi. Galaxy Kids Tablet, DreamWorks Animation, Sesame Street ve National Geographic’den çeşitli oyun ve eğitim uygulamalarını bünyesinde bulunduruyor. Ayrıca tableti ilk kullanmaya başladığınız andan itibaren Samsung Kids’e 3 aylık ücretsiz üyeliğinizin başladığını da belirtelim.

Ekran Resmi 2017-09-19 12.40.21

Samsung Galaxy Kids Tablet’in tasarım olarak çocuklara hitap eden bir yapıya sahip olduğu ortada. Cihazın arka kısmında bulunan lego çıkartmalarının çıkarılıp değiştirilen bir yapıya sahip olduğunu da belirtelim.

Samsung’un yeni tabletini ne zaman ve hangi pazarlarda satışa sunacağı henüz netleşmiş değil. Fakat tabletin, Lego’nun yeni filmi ile eş zamanlı olarak satışa sunulabileceği tahmin ediliyor. Yine de bekleyip göreceğiz.