Samsung Galaxy Tab E 7.0 tablet geliyor!

samsung galaxy tab e 7 0

Samsung Galaxy Tab E 7.0 büyük modelden sonra Twitter’da karşımıza çıktı. Yeni tablet yolda, teknik özellikleri ise haberimizde.

Samsung, bir süredir ara verdiği tablet bilgisayar modellerini güncellemeye başladı. Geçtiğimiz hafta sadece Tayvan’a özel olarak Galaxy Tab E 8.0 4G LTE isimli cihazı duyuran Samsung bu sefer bir hafta aradan sonra yeni bir cihazla karşımızda.

Galaxy Tab E 7.0 teknik özellikleri nasıl olacak?

Öncelikle cihazın ekranının 7 inç olacağını belirtelim. Bu detay isimden de anlaşılabiliyor. Bahsedilen tablet yani Galaxy Tab E 7.0 SM-T280 model numarasıyla anılıyor. 7 inç ekranında 1280 x 800 piksel çözünürlük sunan ürün Wi-fi ve 4G özellikler sunan iki versiyona sahip olacak. Wi-fi destekli model SM-T280 olarak adlandırılacakken, 4G LTE destekli model SM-T285 olarak karşımıza çıkacak.

Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle gelecek olan tabletin performansını dört çekirdekli ve 1.3 GHz hıza sahip bir işlemci üstlenecek. Bu işlemcinin detayları henüz belli değil. İşlemciye 1.5 GB RAM ve 8 GB depolama alanı eşlik edecek. 8 GB depolama alanını yeterli bulmayacak olanlar için hafıza kartı desteği ihmal edilmemiş. Cihazın, kutusundan Android 5.0 veya 5.1 Lollipop ile çıkması bekleniyor. Ayrıca bu tabletin çocuklara özel bir versiyonunun da duyurulacağına dair söylentiler var. Cihazın fiyatı henüz belli değil.

LG, 60 Milyon Sınırını Geride Bıraktı!