Samsung yeni telefonu ağızları açıkta bırakacak cinsten (Video)

Samsung güvenlik güncellemeleri

Kısa bir süre önce ortaya çıkan Samsung yeni telefonu, ağızları açıkta bırakabilecek bir potansiyele sahip. Hadi gelin detaylara hep birlikte bakalım.

Galaxy S21 her nekadar 1 numaralı gözde olsa bile yine de Samsung yeni telefonu, odak noktasını değiştirdi. Şirketin “surround display” olarak adlandırdığı bu konsept ile birlikte, tasarım harikası yaratması bekleniyor.

Bu yeni gelecek olan Samsung modeli, Xiaomi’nin Mi Mix Alpha’sı ile son derece benzer olacak. Bu nedenle biraz kopya gibi görünebilir. Ancak şirket öyle bir yeni tasarım yaptı ki, elinizdeki telefon onun yanında Nokia 3310 gibi kalabilir.

Samsung çift ekranlı akıllı telefon modeli

Güney Kore merkezli teknoloji devi tarafından açıklandığı kadarıyla bu cihazda çift ekran yer alacak. Bu sayede her iki taraftan da akıllı telefonunuzla uğraşabilirsiniz. Hem arka hem de ön ekran tamamen çentiksiz bir yapıya kavuşuyor.

Samsung yeni telefonu

Çentiklerin en büyük varlık nedeni hiç şüphesiz kameralar. Firma bu soruna kalıcı bir çözüm bulabilmek için kızaklı sistem deniyor. Bu sistem ile birlikte kızağı kaydırarak kamerayı dışarı çıkartabilirsiniz. Çift ekrana sahip olduğu için istediğiniz her yerden fotoğraf çekimi yapmanız mümkün.

Siz hangi ekrana geçiş yaparsanız otomatik olarak tüm görüntüler de oraya kayacak. Bu sayede, akıllı telefonla olan uğraşınız daha bitmeden yarıda kesilmeyecek. Buna ek olarak eSIM ile çalışacağını da söyleyelim. Böylece gövde kısmı daha düz görünüyor.

Bakalım büyük bir heyecan yaratan bu konsept, gerçeğe dönüşecek mi? Videoyu izledikten sonra yorumlarınızı bizlere aktarabilirsiniz.