Çift Sim Kartlı Note 3

galaxy note 31

İşi gereği çift sim kart kullananların artık iki farklı telefon taşımasına gerek kalmayacak. Galaxy büyük bir yenilikle çift sim kartlı Galaxy Note 3 geliyor.

Çift hat kullanmak zorunda olup aynı anda iki telefon taşımak istemeyen profesyonel kullanıcıların bu sıkıntısına bir son vermek ve zaten büyük bir merakla ve ilgiyle karşılaşılan modeli Galaxy Note 3′ ü daha da ileri taşımak isteyen Samsung, çift hat teknolojisini getiriyor. Hali hazırda tek sim kart üzerinden yürütülen Galaxy Note 3′ ün bu yeni modeli Çin’ de piyasaya çıkacak. galaxy note 31

Bilindiği gibi Samsung bölgesel kilit ile telefonların başka bölgede kullanımını engellemişti. Snapdragon 800 işlemcisi yer alan yeni modelde bölgesel kilit olmaması ise, telefonu sadece Çin’ de değil tüm dünyada kullanılabilir kılıyor. Henüz Samsung’ dan diğer ülkelerde çift sim kartlı Galaxy Note 3′ ün ne zaman çıkacağına dair bir bilgi olmamasına rağmen, bölgesel kilit olmaması ile birlikte, tüm dünyaya kısa süre içinde yayılması bekleniyor.

Telefonun şu anda Çin’ de fiyatı ise 735 Euro olarak belirlenmiş.