Samsung Wacom ile Galaxy Book Pro 360 S Pen’i için 10 yıllık ortaklığını kutluyor

Samsung Wacom ile Galaxy Book Pro 360 S Pen'i için 10 yıllık ortaklığını kutluyor

Samsung ve Wacom, ilk S Pen’in o zamanki standartlara göre büyük ekranlı Galaxy Note ile ortaya çıkarmıştı. O günden bu yana iki şirket 10 yıldır ortaklık yapıyor.

Samsung, dünyanın en büyük telefon üreticilerinden biri. Wacom ise dijital kalem tabletleriyle ünlü. Birlikte akıllı telefon dünyasında neredeyse hiç rakibi olmayan cihazlar yapıyorlar. Çiftin en son ortak ürünü, tablet ve akıllı telefon muadillerinden farklı olan Galaxy Book Pro 360 ‘S Pen. Boyuttan başlayarak, Galaxy Book Pro 360 dizüstü bilgisayarla birlikte gelen S Pen, normal kaleminizden daha kalın. S Pen’in gerçek bir kaleme çok benzediği ve uzun vadeli rahatlığa yardımcı olduğu söyleniyor.

Samsung Wacom ile Galaxy Book Pro 360 S Pen'i için 10 yıllık ortaklığını kutluyor

S Pen ayrıca yazma veya eskiz seansları sırasında tutuşu artıran özel bir boya ile kaplanmış. Samsung Galaxy Book Pro 360, 13,3 inç veya 15,6 inç AMOLED, Intel’in yeni 11. nesil işlemcileri, 16 GB’a kadar RAM, 256 GB SSD depolama ve Mystic Bronze veya Mystic Navy boya işi ile birlikte geliyor. Galaxy Book Pro 13 inç 0,87 kg ağırlığa sahip serinin en hafif modeli. En ağır model ise 15 inçlik Galaxy Book Pro 360, 1,36 kg. 13 inçlik modellerde 63Wh pil bulunurken, 15 inçlik modellerde 68Wh’lik bir pil bulunuyor. Tüm modeller 720p HD web kameralarına, Dolby Atmos destekli AKG ayarlı hoparlörlere sahip. S Pen önceden yüklenmiş ancak dizüstü bilgisayarın içinde kendi bölmesi yok.

Google Fotoğraflar, bulanık resimleri ve ekran görüntülerini silmenize yardımcı olacak