Galaxy Note 9, yeni S Pen ile ön plana çıkacak

note 9

Samsung’un önümüzdeki Ağustos ayında satışa sunacağı yeni amiral gemisi modeli Note 9’un yenilikçi S Pen’i ile ön plana çıkacağı iddia ediliyor. İşte Galaxy Note 9 hakkındaki son detaylar.

Güney Kore’nin en önemli akıllı telefon üreticisi konumunda bulunan Samsung, şu aralar Galaxy Note 9 modeli üzerine yoğunlaşmış durumda. Sızdırılan bilgiler doğrultusunda, Note 9’un da selefi gibi Infinity Display çizgisi ile ön plana çıkan bir model olduğunu söyleyebiliriz. Bu durum Samsung kullanıcıları tarafından da sık sık eleştiriliyor. Keza artık kullanıcılar yeni bir Samsung tasarımını deneyimlemek istiyorlar. Fakat yeni tasarım çizgisinin Galaxy Note 9 ile gelmeyeceği de inkar edemeyeceğimi bir gerçek. Peki Note 9’u selefinden ayıran yönü ne olacak? Tabi ki yeni nesil S Pen’i. İşte yeni nesil S Pen hakkındaki son detaylar.

Galaxy Note 9, eşsiz bir S Pen deneyimi sunacak

Sızıntı dünyasının önemli isimlerinden biri olan @Universelce Note 9 hakkında attığı tweetinde, yeni S Pen’in ciddi anlamda beklemeye değecek bir donanım olduğunu belirtti.

galaxy note 9 1

Peki yeni nesil S Pen’de ne gibi özellikler olacak. Sızdırılan bilgilere göre, S Pen harici bir hoparlör özelliği de gösterecek. S Pen’in telefona takıldığında şarj olacağı böylece harici bir hoparlör olarak da kullanılabileceği söyleniyor.

Ayrıca yeni S Pen ile kağıt ya da benzer düzeylere yazarak bu yazıları telefona aktarabileceksiniz. Elbette kağıda fiziksel bir yazı yazılması söz konusu olmayacak. Sonuçta S Pen’in ucunda mürekkep yok. Fakat kağıda S Pen ile yazdığınız ya da çizdiğiniz şekillerin Note 9’a aktarılması hoş bir yenilik olmuş.

Elbette henüz bu söylentilerin hiç birinin Samsung tarafından onaylanmadığını da belirtmek gerekiyor.

Galaxy Note 8 fiyatında büyük indirim